Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Edimax BR-6428nS

Edimax BR-6428nS -reititin on pieni ja vaatimattoman näköinen. Siinä on päällä muutama tilailmaisin. Antennit ovat siitä huolimatta niin isot, että laitteen huomaa varmasti.

Hinta:

35,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Se sisältää neliporttisen kytkimen mutta ei yhtään usb-liitäntää tai muita lisätoimintoja. Laite tukee 300 megabitin langatonta vauhtia. Langallisen verkon nopeus on 100 megabittiä sekunnissa.

Käyttöönotto sujui yllätyksettömästi hyvän ohjatun toiminnon ansiosta eikä langattoman verkon luominen vienyt kauan. Reitittimen hallintasivulta ei löydy kovin monta toimintoa, mutta ne, jotka siellä ovat, ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä.

Reititintä testattiin useiden verkkosovittimien kanssa. Edimaxin oman 300 megabitin sovittimen kanssa siirtonopeudeksi mitattiin loistavat 55 megabittiä sekunnissa. Belkinin verkkokortin kanssa lukemat olivat myös hyviä. D-Linkin ja Edimaxin oman minisovittimen (ks. yllä oleva testi) kanssa viestintä ei sujunut yhtä hyvin, ja Buffalon verkkosovitinta reititin kieltäytyi ymmärtämästä kokonaan.

Kun yhteys toimi, kantama oli hyvä. Keskinkertaisellakin nopeudella yhteys säilyi vielä 75 metrin etäisyydellä, mihin useimmat reitittimet eivät pysty.

Laite on niin edullinen, ettei siinä voi olla paljon ylimääräisiä toimintoja. Wps-painikkeella pystyi yhteyden salaamisen lisäksi nollaamaan asetukset. Painike oli kuitenkin sijoitettu hankalasti antennin ja virtajohdon väliin.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Tekniset tiedot:
• Wlan: 802.11n
• Ethernet: 4 porttia, 100 Mbit/s
• Wps-salaus: Kyllä
• Usb-liitäntä: Ei
• Mitat: 13,4 x 8,8 x 2,6 cm

Mittaustulokset:
• Maksiminopeus: 54,6 Mbit/s
• Maksimikantama: 75 m

  • Nopeus

  • Kantama

  • Edullinen hinta

  • Vähän toimintoja

  • Yhteensopivuusongelmat

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää