Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Edifier MP300 Plus

Kannettavassa tietokoneessa tai näytössä kiinteänä olevien kaiuttimien aikaansaama sointi riittää Windowsin perusäänimaailman toistamiseen. Musiikissa, peleissä ja elokuvan äänissä yhdysrakenteisten kaiuttimien ääni jää varsin ohueksi.

Hinta:

80,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Vähänkin laadukkaampi setti on yleensä yhtä kuin kaksi isoa laatikkoa pöydällä ja vielä ehkä subwoofer lattialla. Tai sitten tietokoneen vieressä on pienet saippualaatikot, joiden ääni särkyy heti, kun äänenvoimakkuus kasvaa.

Edifier M3200 Plus -kaiutinpaketti hakee sijaansa edellä kuvailtujen ratkaisujen väliltä. Tarjolla on edelleen hifistin halveksimat kaksi saippuakuppia satelliiteiksi oikealle ja vasemmalle kanavalle. Edifier tuo kuitenkin niiden väliin vajaan 30 sentin lieriön, joka toistaa matalia ääniä.

Bassoäänet tarvitsevat ison kotelon, joka Edifierin setissä on toteutettu tyylikkäästi. On selvää, että laitteella ei ravistella rappauksia katosta, mutta äänenpaine on yllättävänkin hyvä, kun äänenvoimakkuus säädetään riittävän isolle.

Tasapainoisen ja yhdenmukaisen äänen ansiosta kaiuttimien tuottama äänikuva on varsin laaja, aina syvästä bassosta korkeisiin diskantteihin. Äänenvoimakkuuden säätö on toisessa satelliittikaiuttimessa. Virtalähde ja satelliitit kytketään subwooferiin, jonka voi sijoittaa kannettavan tietokoneen tai näytön taakse. Subwooferin sijoittaminen taustalle onnistuu, koska bassoäänet eivät ole niin tarkasti hahmotettavissa.

Edifierin setti on erikoisen näköinen mutta silti tyylikäs. Vain lievä johtosotku rumentaa kokonaisuutta. Mittojensa, muotoilunsa ja tehojensa puolesta setti sopii tietokoneen seuraksi, eikä Pixmanian hintakaan ole aivan mahdoton.

Fakta

• Lähtöteho: 15 W (rms)
• Signaali-kohinasuhde:
85 dBA
• Magneettisuojaus: On
• Liitäntä: Minijakki
• Mitat: Subwoofer
280 x 60 x 60 mm
satelliittikaiuttimet
70 x 35 x 35 mm

  • Muotoilu

  • Mitat

  • Tasapainoinen ääni

  • Johtojen sijoittelu

  • Tehoa saisi olla enemmän

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Muistikortti menee verkkoon

Muistikortti menee verkkoon

Eye-Fin sd-muistikortti sisältää langattoman verkon lähettimen, jonka ansiosta kuvat voi siirtää johdoitta kamerasta tietokoneelle.

Lue lisää

Projektori ja kamera yhdessä

Projektori ja kamera yhdessä

Puhelimia, joissa on kompassi, ja navigointilaitteita, joissa on kamera. Elektroniikkateollisuuden tuote­kehittelijöiden mielikuvituksella ei ole rajoja.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää