Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Duke Nukem Forever

Duke Nukem on jo 20 vuoden ikään ehtinyt pelisankari. Ensimmäinen Duke Nukem -peli ilmestyi vuonna 1991, ja fanit ovat odottaneet kärsimättömästi tätä jatko-osaa, jonka julkaisemista on siirretty kerta toisensa jälkeen.

Hinta:

40,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Monet ehtivät jo luopua toivosta, mutta nyt kauan odotettu peli on valmis. Juonikuvio ei petä odotuksia. Duke Nukem on rehvakas, sikaria tuprutteleva toiminnan mies, joka ei anna ulkoavaruudesta tulevien tunkeilijoiden pilata iltapäiväänsä. Hän vetää taistelubootsit jalkaan ja ryhtyy ottamaan mittaa avaruushäiriköistä – ensin paljailla nyrkeillä ja sitten suuren asearsenaalinsa avulla.

Duke Nukem Forever sisältää viittauksia sarjan aikaisempiin osiin sekä moniin vitseihin, jotka avautuvat lähinnä vain retroharrastajille. Peli tarjoaa silti viihdettä, vaikka sen maailmaa ei ennestään tuntisikaan. Mukaan on myös ripoteltu viittauksia muihin peleihin ja elokuviin, mikä kasvattaa Duken elinikää.

Vaikka peli onkin viihdyttävä, joidenkin pelihahmojen animaatiot vaikuttavat kömpelöiltä ja vanhoista peleistä peräisin olevilta. Kankeat hahmot eivät kuitenkaan heikennä pelielämystä. Pieniä kökköyksiä grafiikassa ei juuri ehdi huomata räiskinnän keskellä. Duke Nukem Forever ei ole täydellinen, mutta fanit eivät pety.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Duke Nukem jaksaa edelleen viihdyttää, mutta pelin grafiikka ei ole tämän päivän tasoa.

  • Erittäin viihdyttävä

  • Karismaattinen päähahmo

  • Vanhentunutta grafiikkaa

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Demoversio pelin demosta

Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

Lue lisää

Nopea ja hiljainen kiintolevy

Nopea ja hiljainen kiintolevy

Ulkoista Iomega Professional Desktop -levyasemaa suojaa mattapintainen harmaa alumiinikotelo, minkä vuoksi se painaa melko paljon. Laite on kohtalaisen hiljainen, minkä ansiosta se sopii hyvin kirjoituspöydälle.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää