Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Dragon Age: Origins

Tervetuloa miekkojen, taikuuden ja juonittelun maailmaan, joka on hitaasti mutta varmasti hukkumassa pahuuteen. Fereldenin kuningaskuntaa uhkaavat maan syvyyksissä asustavat verenhimoiset otukset, jotka nousevat maan pinnalle levittäen tuhoa ja kuolemaa ympärilleen.

Hinta:

50,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

BioWare tunnetaan laadukkaista roolipeleistään, ja myös yhtiön uusi peli, Dragon Age: Origins, on erittäin laaja rooliseikkailu, jonka eeppinen tarina pitää pelaajan otteessaan tuntikausia.

Kun pelaaja luo alussa pelihahmonsa, hän voi valita yhden kuudesta taustatarinasta. Tarinat on jaettu eri rotujen ja yhteiskuntaluokkien mukaan. Pelaaja voi valita esimerkiksi ihmisaatelisen, joka näkee perintönsä katoavan savuna ilmaan, tai sitten kääpiön, joka joutuu juonittelun seurauksena jättämään turvallisen kotiseutunsa. Kaikki alkutarinat johtavat kuitenkin vääjäämättä pitkälle ja vaaralliselle matkalle, jonka tarkoituksena on tuhota Fereldeniä uhkaavat hirviöt.

Pelissä on useita erilaisia loppuratkaisuja, minkä vuoksi yhden läpipeluukerran jälkeen pelin voi aloittaa taas alusta ja kokeilla jotain muuta kuin ensimmäisellä kerralla. Pelin läpipelaamiseen menee helposti ainakin 60 tuntia, joten rooliseikkailun ystäville on luvassa runsaasti laatuaikaa.

Dragon Age: Orgins -pelin maailma on synkkä ja monella tapaa paljon julmempi ja aikuismaisempi kuin mitä BioWarelta on totuttu odottamaan. Tämä käy ilmi esimerkiksi siten, että alistettujen keijujen rotuun kuuluva hahmo joutuu selvittämään hääpäivänään serkkunsa raiskausta. Syyllisinä on ryhmä ylimielisiä aatelismiehiä, mikä on omiaan herättämään palavaa vihaa koko yhteiskuntaluokkaa kohtaan sekä halun tarttua oman käden oikeuteen.

Yksi pelin suurista vahvuuksista ja hienouksista on se, että pelaajan tekemillä ratkaisuilla voi olla kauaskantoiset ja jopa arvaamattomat seuraukset. Pelin alkuvaiheessa tehtyjen valintojen seurauksena saattaa silta palaa myöhemmin, tai hyvyys voidaan pitemmän päälle palkita pahalla.

Peli on kielletty meillä alle 18-vuotiailta.

Fakta

Loistava peli roolipelien ystäville, jotka ovat valmiita uppoutumaan pitkäksi aikaa pelimaailmaan.

  • Suuri viihdearvo

  • Laaja pelimaailma

  • Grafiikka voisi olla parempi

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Muistikortti menee verkkoon

Muistikortti menee verkkoon

Eye-Fin sd-muistikortti sisältää langattoman verkon lähettimen, jonka ansiosta kuvat voi siirtää johdoitta kamerasta tietokoneelle.

Lue lisää

Tehokas pelikone

Tehokas pelikone

Peli-pc:t eivät yleensä ole tietokoneiden halvimmasta päästä, koska 3d-pelit asettavat suuret vaatimukset varsinkin suorittimelle, näytönohjaimelle ja muistille.

Lue lisää

Kaunis mutta  epämukava

Kaunis mutta epämukava

Tietokonevalmistaja MSI:n periaatteena lienee ollut, ettei riitä, että tietokone on pieni ja painaa vain hieman yli kilon – sen on myös näytettävä hyvältä.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää