Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

Olemme tottuneet, että pc-peleistä ilmestyy ensin demo, jonka avulla voidaan kokeilla pelin joitakin kenttiä ja toimintoja. Uutta on kuitenkin demo, josta pitää maksaa. Ja demoversio demosta kuulostaa jo melko absurdilta.

Näin on kuitenkin toiminut Electronic Arts, joka on julkistanut kaksi versiota Spore Otuseditori -ohjelmasta (Spore Creature Creator). Toinen niistä on ilmaiseksi ladattava demo ja toinen noin 10 euroa maksava myyntiversio. Molemmat antavat esimakua syyskuussa ilmestyvästä Spore-pelistä.
Spore on The Sims ja SimCity -peleistä tutun Will Wrightin käsialaa. Pelissä luodaan Otuseditorilla oma hahmo, josta pyritään tekemään planeettansa hallitseva laji ja sen jälkeen galaksin johtava sivilisaatio.

Peliä odotellessa voimme luoda omia hahmoja joko rajallisella ilmaisella demolla tai maksullisella Otuseditori-versiolla, joka sisältää kaikki lopullisessa pelissä olevat luonti- ja muokkaustoiminnot.

Luotu hahmo tallennetaan alle 25 kilotavun png-kuvana, joka sisältää kaikki tiedot otuksesta, jolloin myös muut voivat leikkiä sillä. Otuksista tehtyjä esittelyvi­deoita voidaan myös siirtää YouTubeen yhdellä napin painalluksella. Spore-peli ja Spore Otuseditori ovat suomenkielisiä.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Kätevä minitietokone

Kätevä minitietokone

Asus EeeBox EB1501 on pöytäversio Asus Eee -minikannettavasta. Minikoneiden tavoin se on hinnaltaan huokea ja suorituskyvyltään vaatimaton laite.

Lue lisää

Tien päällä tilanteen tasalla

Tien päällä tilanteen tasalla

Viiden tuuman näytöllä varustettu TomTom Go Live 1005 on yksi markkinoiden suurimmista navigaattoreista. Laitteen mukana tulee usb-autolatausjohto ja usb-kotilaturi sekä tehokkaalla magneetilla varustettu imukuppiteline.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää