Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Dell Latitude E5420

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Hinta:

895,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Suorituskyvyltään Latitude E5420 vetää hyvin vertoja muille vastaaville kannettaville tietokoneille käyttötarkoituksesta riippumatta. Yhdysrakenteinen näytönohjainkin on erinomainen mutta ei suinkaan riitä kaikkiin peleihin eikä teräväpiirto­videon muokkaamiseen. Kiintolevy on nopeampi kuin yleensä kannettavissa, mutta testimallin 250 gigatavua tallennustilaa on liian vähän.
Tilausta Dellin verkkosivuilla tehtäessä on mahdollista vaikuttaa kokoonpanon suorituskykyyn esimerkiksi valitsemalla tehokkaampi akku, parempi suoritin tai isompi kiintolevy. Nyt testattu kokoonpano on E5420-malleista pienimpiä.
Akkukesto on noin 5–6 tuntia, kun ei käytetä paljon resursseja verottavia ohjelmia ja pelejä ja otetaan turhat toiminnot pois käytöstä. Suurella kuormituksella akkukesto saatiin kutistumaan vain 1 tuntiin ja 25 minuuttiin.
14 tuuman näyttö on kirkas ja valovoimainen. Näppäimistöllä on mukava kirjoittaa eikä tasohiiressäkään ole vikaa, mutta painiketekstit ovat pieniä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Hyvä yleiskannettava, jossa on kestävä akku, mutta hinta on liian kallis tästä kokoonpanosta.

  • Hyvä näyttö

  • Hyvä akkukesto

  • Vankkatekoinen

  • Ei usb 3.0 -liitäntää

  • Ei nettikameraa

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ohjukset siivittävät autokisaa

Ohjukset siivittävät autokisaa

Ensi silmäyksellä Blur on tavallinen kaahauspeli, jossa voi polttaa renkaita niin Los Angelesin keskustassa kuin Barcelonan kaduillakin

Lue lisää

Kivi korvassa

Kivi korvassa

Jabran Stone-handsfree-laitteen muotoilu on tyylikäs muttei silmiinpistävä. Moni ei varmasti edes huomaa, että keskustelukumppanilla on langaton kuuloke. Huomaamattomuutta edistää musta väri.

Lue lisää

Suoratoistin ei tunne pitkiä nimiä

Suoratoistin ei tunne pitkiä nimiä

So G-Stream on mediastrea­mer eli suoratoistin. Se tarkoittaa, että sillä voidaan ladata esimerkiksi videota suoraan pc:ltä televisioon.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää