Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


CrimeTime toi sähkökirjansa Elisaan

Elisa ja CrimeTime ovat julkaisseet kaksi ensimmäistä osaa Tykki-jatkokertomuksesta. Jatkokertomus julkaistaan kevään aikana kokonaisuudessaan sähköisenä kirjana Elisa Kirja -palvelussa. Tykkiä varten on myös tehty Suomen ensimmäinen nimikappale. Tykki-jatkokertomuksen takana on 12 suomalaista jännityskirjailijaa. Kevään aikana kukin kirjailija kertoo oman tarinansa Suomi-pistoolin vaiheista.

”CrimeTime-dekkaristiosuuskunnan ja Elisa Kirjan yhteistyö alkaa komeasti 12-osaisella Tykki-jatkokertomuksella, jonka ensimmäinen osa, Harri Nykäsen kirjoittama Jahti, on nyt ladattavissa Elisa Kirja -palvelusta. Tykin voi palastella joko mieleisissään osissa tai hankkia koko 12 jakson kokonaisuuden”, kertoo Jouni Tervo CrimeTimesta.

Asetta halki Suomen ovat Harri Nykäsen jälkeen kuljettamassa Seppo Jokinen, Jarkko Sipilä, Juha Numminen, Marko Kilpi, Markku Ropponen, Eppu Nuotio, Matti Rönkä, Outi Pakkanen, Tuomas Lius, Antti Tuomainen ja Tapani Bagge. Tykki-kertomukset pamahtavat julki parin viikon välein kevään 2011 aikana.

Tykin tarina elää myös kirjan sivujen ulkopuolella. Halutessaan lukija voi heittäytyä dekkariksi, joka nettiin ripoteltujen vinkkien perusteella etsii seuraavaan jaksoon johdattavat avainkoodit.

” Tykki on loistava esimerkki uudesta tavasta lukea sekä siitä ulottuvuudesta, jonka sähköinen kirja tekee mahdolliseksi. Kun tarina vapautuu kirjan sivujen ulkopuolelle, lukijoille tarjoutuu mahdollisuus osallistua itsekin tarinaan mukaan. Jatkokertomuksen tarinat ovat novellin pituisia, joten ne soveltuvat hyvin luettaviksi erilaisilla päätelaitteilla, kuten tableteilla ja älypuhelimilla”, kertoo johtaja Pasi Vanninen Elisalta.

Tykin lataaja saa luettavan lisäksi myös maailman ensimmäisen alun perin kirjalle sävelletyn nimikappaleen. Tykki-kappale on Pauli Hanhiniemen säveltämä, sanoittama, sovittama ja esittämä.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Muistikortti menee verkkoon

Muistikortti menee verkkoon

Eye-Fin sd-muistikortti sisältää langattoman verkon lähettimen, jonka ansiosta kuvat voi siirtää johdoitta kamerasta tietokoneelle.

Lue lisää

Projektori ja kamera yhdessä

Projektori ja kamera yhdessä

Puhelimia, joissa on kompassi, ja navigointilaitteita, joissa on kamera. Elektroniikkateollisuuden tuote­kehittelijöiden mielikuvituksella ei ole rajoja.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää