Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Creative Soundblaster X-fi Go! Pro

Kannettavien tietokoneiden omista kaiuttimista tuleva ääni ei useinkaan ole kovin tyydyttävää.

Hinta:

39,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Creative on ratkaissut ongelman kehittämällä usb-sovittimen, joka osaa lähes saman kuin tavallinen iso äänikortti. Vaikka laite on usb-liitäntäinen, se alkaa toimia vasta mukana tulevien ohjel­mien asentamisen jälkeen. Cd-levyllä on runsaasti erilaisia ohjelmia, mutta niistä on vaikeaa tietää, mitkä ovat oikeasti tarpeellisia ja hyödyllisiä. Tärkeintä on kuitenkin päästä käsiksi toimintoihin, jotka löytyvät THX TruStudio Pro -ohjelmistosta. Se sisältää muun muas­sa Crystalizer-tekniikan, jota käytetään pakatun mp3-musiikin puuttu­vien osien arvaamiseen, jotta ääni saadaan kuulostamaan täyteläisemmältä.

THX TruStudio Pro tuottaa myös simuloitua surround-ääntä kuulokkeisiin ja tuo elokuvien dialogin paremmin esiin äänikuvasta. Lopputulos ei vastaa kunnon kaiutinjärjestelmää, mutta on huomattavasti tavallisen kannettavan ääntä parempi. Äänitikku tukee myös Alchemy-tekniikkaa. Windows 7 -käyttöjärjestelmässä sen pitäisi luoda kolmiulotteinen äänikuva peleihin, joissa käytetään käytöstä poistuvaa Direct Sound 3D -tekniikkaa. Pakettiin kuuluu myös EAX 5 -äänitekniikan tuki, josta on iloa etenkin tietokonepelaajille.

Fakta

• Tyyppi: Usb
• Liitäntä: Mikrofoni, kuuloke
• Mitat: 6,2 x 2,5 x 0,9 cm

  • Parantaa mp3-ääntä

  • Eax 5 -tuki

  • Simuloitu tilaääni

  • Äänitehosteiden laatu

  • Sekava laiteohjain

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää