Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Creative Sound Blaster Tactic 3D Sigma

Creativen Sound Blaster Tactic 3D Sigma -kuulokkeet tuntuvat mukavilta ja niiden ääni on tasapainoinen. Musiikista tuntuu kuitenkin puuttuvan selkeä  basso, ja matalimmat äänet jäävät epämääräiseksi puuroksi.

Hinta:

89,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Mikrofonin välittämä ääni on kirkas ja selkeä. Jos mikrofonia ei tarvita, se voidaan irrottaa. Kuulokkeet sisältävät usb-äänikortin, mikä on siinä mielessä kätevä keksintö, että sen ansiosta äänentoisto ei ole riippuvainen salkkumikron usein heikkotasoisesta yhdys­rakenteisesta äänikortista. Jos taas pc:ssä on jo valmiiksi kunnollinen erillinen äänikortti, sitä kannattaa silti aina suosia. Head­setin äänikortti alkaa toimia heti, kun sovitin yhdistetään usb-liitän­tään, mutta ääntä parantavien X-Fi-toimintojen käyttöönotto edellyttää mukana tulevien laiteohjai­mien asentamista.

X-Fi Crystalizer -toiminnolla voidaan kohottaa mp3-äänen laatua merkittävästi. Muilla toiminnoilla muun muassa simuloidaan tilaääntä tai lisätään mikrofonin ääneen tehosteita. Tällöin oma ääni voidaan saada kuulostamaan esimerkiksi avaruusolion puheelta.

Laiteohjaimella kuulokkeissa voidaan ottaa käyttöön useita ääniprofiileja, joissa on esimerkiksi tiettyyn peliin, puheluihin tai musiikin kuunteluun so­vitettu äänenvoimakkuus, mikrofonin voimakkuus ja taajuuskorjain.

Fakta

• Liitännät: Minijakki, usb
• Johdon pituus: 2 metriä

  • Ääniprofiilit

  • Irrotettava mikrofoni

  • Bassoäänten toisto

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Vaivaton verkkokiintolevy

Vaivaton verkkokiintolevy

Western Digitalin kätevän kokoisessa My Book Live -verkkokiintolevyssä on tallennustilaa peräti kaksi teratavua.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Hyvin kulkeva  matkahiiri

Hyvin kulkeva matkahiiri

Microsoftin niin sanotun bluetrack-tekniikan väitetään parantavan hiiren kosketusta niin, että osoitin liikkuu näytöllä tasaisemmin, liikutettiinpa hiirtä sitten hiirimatolla, pöydällä tai lattiamatolla.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää