Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Creative D80

Creative D80 koostuu yksiosaisesta stereokaiuttimesta ja virtajohdosta. Laitteen keskellä on äänenvoimakkuuden säätö, suuri bluetooth-painike sekä aux-tuloliitäntä muille johdollisille äänilaitteille. Laitteen takaosassa on virtaliitännän lisäksi myös virtakytkin.

Hinta:

39,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Erityistä kaiuttimessa on se, että laite käyttää bluetooth-tekniikkaa, jonka mahdollistaa yhteensopivissa kannettavissa tietokoneissa, puhelimissa ja muissa laitteissa olevien äänitiedostojen toistamisen langattomasti. Langaton yhteys muodostetaan tekemällä ensin bluetooth-haku tietokoneella tai puhelimella, ja sen jälkeen painetaan kaiuttimessa olevaa bluetooth-painiketta. Tietokone liittää laitteet yhteen ja käyttää kaiutinta äänikorttina. Älypuhelin osaa erottaa eri laitteet toisistaan, joten puhelimella voi käyttää sekä kaiutinta että headsetia yhtä aikaa. Bluetooth-yhteys toimii noin 10 metriin asti, minkä jälkeen ääni alkaa heiketä.
Tässä koko- ja hintaluokassa ei voi odottaa mitään henkeäsalpaavaa äänielämystä, mutta Creativen kaiutinta on yllättävän miellyttävä kuunnella. Kaiutin toistaa äänet hyvin. Äänessä on riittävästi diskanttia yksityiskohtien esiin tuomiseen, ja vaikka basso on vaatimaton, sitä ei ole onneksi tehostettu sähköisesti. Kaiuttimen äänielementit ovat vain 25 senttimetrin päässä toisistaan, joten stereovaikutelma jää hieman köykäiseksi.
Creative D80 tarjoaa kunnon ääntä edulliseen hintaan, ja kaiuttimesta voi valita sopivan värivaihtoehdon (musta, pinkki, sininen, vihreä) sijoituspaikan mukaan.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Yhteys: Bluetooth 2.1
• Bluetooth-profiilit: A2DP,
AVRCP
• Mitat: 32,5 x 10,0 x 10,0 cm
• Paino: 1,06 kg

  • Bluetooth-yhteys

  • Miellyttävä ääni

  • Äänensäätö etupaneelissa

  • Huokea hinta

  • Erikoinen liitäntäpaikka

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Korvanapit sinihampaalla

Korvanapit sinihampaalla

Philipsin SHB7110-nappikuulokkeet on tarkoitettu sekä musiikin kuunteluun että hands free -laitteeksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää