Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Civilization V

Kohta saan painokoneen keksittyä. Eikä varmaankaan kulu pitkään siihenkään, että maailma on valmis.

Hinta:

50,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Civilization V:ssa on aina tekeillä jotain niin kiinnostavaa, että sitä ei malta lopettaa. Pian kello on jo kaksi yöllä ja on pakko myöntää, että lähes kaikki on edelleen kesken.
Civilization V on lähes 20 vuotta vanhan sarjan uusin tulokas. Pelin ydin on edelleen sama, vaikka sen muoto on hioutunut vuosien saatossa: Ensin perustetaan kaupunki, jonka ympärille kehrätään kokonainen maailma. Maailmanherruuteen siivittävät keksinnöt, rakennushankkeet ja sodat.

Monet pelin elementit ovat aiemmista versioista tuttuja mutta puettuja uuteen kuosiin. Uusi käyttöliittymä on erittäin toimiva, tekoäly tarjoaa riittävästi haastetta, ja pelissä tuntuu olevan lukemattomasti uusia näkökulmia.

Koska Civilization V on vuoropohjainen strategiapeli, pelaaminen ei stressaa. Mitään päätöksiä ei tarvitse tehdä summamutikassa vaan strategiset siirrot voi valmistella rauhassa. Pelaaja voi valita vapaasti, haluaako hän valloittaa  maailman verisesti sotaa  käymällä  vai keskittyä verettömämpään vallankäyttöön esimerkiksi tavoittelemalla ensimmäisenä siirtokuntaa avaruuteen tai kokoamalla valtiot neuvottelemaan maailmanrauhasta.

Hienoa Civilization V:ssä on se, että peli on jokaisella pelauskerralla  erilainen. Ratkaisuvaihtoehtoja on lukemattomia, ja kaiken voi tehdä seuraavalla kerralla toisin: 18:sta valtionpäämiehestä voimia voi mitellä jonkun muun kanssa tai muuttaa vaikeusastetta tai pelimaailman asetuksia. Koukkuun jää helposti.

Fakta

Aloittelijat saavat riittävästi opastusta, mutta konkareillekin riittää jatkuvasti tekemistä.

  • Graafinen ilme

  • Pelin syvyys

  • Käyttöliittymä

  • Moninpelimahdollisuudet

  • Paksu ohje vain pdf:nä

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää