Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops on jatkoa menestyksekkäälle Modern Warfare 2:lle vuodelta 2009, ja sitä salaiset operaatiot -osa muistuttaakin.

Hinta:

50,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Tarina käynnistyy kuulustelutiloista ja etenee hyppien eri päähahmojen ja näiden eri puolilla maailmaa tapahtuvien operaatioiden välillä – aina Kuubasta ja Antarktikselta 1960-luvun Vietnamiin. Loikkiminen on häiritsevää, ja siitä tulee enemmän mieleen kehno toimintaelokuva kuin peli. Yksinpeliosuuden hieman ontuvan toteutuksen aiheuttama mahdollinen mielipaha kyllä haihtuu, kun siirrytään moninpeliin. Se toimii mahtavasti ja tarjoaa uusia aseita, uusia tapoja tuhota vastustaja ja uusia tehtäviä, joista riittää viihdettä tuntikausiksi.

Moninpelissä voi muun muassa pelata hard core -tehtäviä, joissa ei käytetä mitään apuvälineitä ja joissa yksi kuti riittää lähettämään vastustajan luvunlaskuun. Lisäksi nyt voi ostaa aseita ja päivityksiä CoD-pisteillä, joita ansaitaan kustakin moninpeliottelusta. Aseet ja muut ostettavat välineet avautuvat edelleen vasta, kun tietty taso on saavutettu, mutta varustelussa on aikaisempaa enemmän mahdollisuuksia. Pelaaja voi tilata napalmpommituksen, kaahailla radio-ohjattavalla pommiautolla tai usuttaa vihollisen kimppuun rottweilereita.

Fakta

Itsestään selvä valinta sille, joka pitää nopeatempoisesta räiskinnästä, varsinkin netissä.

  • Hyvä moninpeli

  • Loistavat grafiikat

  • Kehno yksinpeliosuus

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Ensimmäinen mobiilivarmenne

Onnistuu.fi-verkkopalvelu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön mobiilivarmenteen. Mobiilivarmenne mahdollistaa vahvan sähköisen tunnistamisen.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää