Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Brother DCP-J515W

Brotherin uudella monitoimitulostimella on monta hyödyllistä taitoa. Ensinnäkin se voidaan yhdistää langattomasti kodin lähiverkkoon tai suoraan pc:hen usb-johdolla.

Hinta:

129,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Laitteen purkaminen paketista ja ottaminen käyttöön vaativat hieman kärsivällisyyttä. Vaikka mustepatruunatkin olisivat oikein paikoillaan, jostain tuntuu aina löytyvän vielä yksi poistettava teipinpätkä. Muuten puuha sujuu selkeiden suomenkielisten ohjeiden ansiosta hyvin. Lisäksi kumipainikkeilla varustettu hallintapaneeli on looginen ja helppokäyttöinen.

Tuotetietojen mukaan laitteen tulostusnopeus on 33 sivua minuutissa, mutta tämä pätee vain vedoslaatuun. Testissä sekalaisen tekstin tulostusnopeudeksi saatiin vaivaiset 3,3 sivua minuutissa. Kymppikuvan (10 x 15 cm) tulostaminen vei 46 sekuntia ja A4-kokoisen valo­kuvan kaksi minuuttia ja 46 sekuntia. Mustavalkotulosteet ovat laadultaan tyydyttäviä, mutta valo­kuvissa on toivomisen varaa. Kuviin jää raitoja, värit ovat haaleita ja elottomia, ja sävyjä on niukalti. Yhdessä suhteessa tulostin selviää silti hyvin, nimittäin tummien alueiden yksityiskohtien tulostamisessa. Valokuvatulostimeksi siitä ei silti ole.

Skannaustoimintoa on miellyttävä käyttää ja skannatut kuvat ovat varsin käyttökelpoisia. Kaikilla uusilla Brotherin tulostimilla voi tulos­taa kuvia suoraan Iphonesta, Ipadista tai Android-puhelimesta ja skannata kuvia niihin. Puhelimeen tai Ipadiin on ensin haettava sovellus, jolla tulostinta voi käyttää suoraan langattomasti. Brother Iprint&­Scan -ohjelma on helppokäyttöinen, mutta esimerkiksi kymppikuvan tulostaminen puhelimesta vie yli kaksi minuuttia. Toinen iso heikkous on paperinsyöttöalusta. Se on avattava aina, kun paperityyppiä vaihdetaan A4-arkeista valokuvapaperiin.

Fakta

• Ilmoitettu tulostusnopeus: Maks. 35 sivua/min (vedosl.)
• Mitattu nopeus: 3,3 sivua/min
• Tulostustarkkuus:
6000 x 1200 dpi
• Skannaustarkkuus:
1200 x 2400 dpi
• Skannaus, värisyvyys: 24-bit
• Liitäntä: Wlan, usb
• Paperinsyöttöalustat:
A4 (100 arkkia), 10 x 15
• Muistikortti: Sd, memory stick
• Mitat: 15 x 39 x 36,8 cm
• Paino: 6,9 kg

  • Selkeä hallintapaneeli

  • Suomenkieliset valikot

  • Tulostaa puhelimesta

  • Valokuvien laatu

  • Paperilaadun vaihtaminen

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää