Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Blur

Ensi silmäyksellä Blur on tavallinen kaahauspeli, jossa voi polttaa renkaita niin Los Angelesin keskustassa kuin Barcelonan kaduillakin

Hinta:

45,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Moninpelissä enimmillään 20 autoa kilpailee keskenään siitä, kuka ylittää maalilinjan ensimmäisenä. Pelkkä nopeus ei kuitenkaan riitä, sillä lisäksi on osattava väistellä ammuksia.

Viimeisen päälle viritetyn moottorin ja tuliterien renkaiden lisäksi jokaisen auton ajaja voi peitota kilpailijat esimerkiksi ampumalla tai räjäyttämällä heidän ajokkinsa ajokelvottomaksi. Aseita on ripoteltu eri puolille rataa kerättäväksi. Joukossa on muun muassa maaliinhakeutuvia ohjuksia, paineaaltoaseita, miinoja, sähköansoja ja voimakilpiä, jotka muuttavat siistin nopeuskisan kaoottiseksi kohellukseksi kohti maalia.

Blurin uramoodissa, jossa kerätään pisteitä ajamalla kilpaa toisten kanssa tai aikaa vastaan tai tekemällä mahdollisimman monta vastustajaa ajokyvyttömäksi, pelin tekoäly tarjoaa tiukan vastuksen. Hyvin menestyvä saa käyttöönsä yhä enemmän erilaisia autoja, minkä ansiosta peli voi hyvinkin pitää pelaajan pitkään otteessaan, mutta toisaalta mukaan mahtuu myös yksitoikkoista aavikkorallia, hermoille käypää moottoreiden ulvotusta ja yksitoikkoista taustamusiikkia.

Hetkittäin Blur tarjoaa eittämättä verratonta viihdettä. Yhtä usein on vaikeaa saada selville, painaako pelissä enemmän sattuma vai pelaajan taito.

Fakta

Sähäkkää mutta yksitoikkoista kaahausta, jota maustavat mielikuvitukselliset aseet.

  • Upea autovalikoima

  • Hyvät ajo-ominaisuudet

  • Aseet

  • Kaoottinen moninpeli

  • Yksitoikkoinen soundtrack

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää