Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Belkin N+ Wireless Router

Belkinin N+ Wireless Router on edeltäjäänsä pienempi musta reititin. Laite on suunniteltu pidettäväksi pöydällä pystyssä ja se pysyykin asennossa tukevan yhdysrakenteisen jalan ansiosta.

Hinta:

89,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Reitittimen päällä on kaksi pientä antennia. Mukana ei tule painettua käyttöopasta vaan pelkkä aloitusopas.

Cd:lle tallennetun ohjatun toiminnon avulla jo muutamassa minuutissa pystyy luomaan toimivan yhteyden, antamaan verkolle nimen ja tarkistamaan, että kaikki liitännät on kytketty oikein. Perusasennus sujuu nopeasti. Salauksen käyttöönottoa varten levyllä on toinen toiminto. Kolmas toiminto auttaa reitittimen tiedostopalvelimen hallintaohjelman asennuksessa.

Käyttöliittymän tekstien kirjasinkoko on monessa kohdassa hyvin pientä eikä liittymästä ole ilmeisesti yritettykään tehdä kovin selkeää. Toimintoja on runsaasti, mutta niiden hyödyntämiseen tarvitaan tietoa reitittimen ja langattoman yhteyden toiminnasta. Useimmille käyttäjille
muut kuin ohjatuissa toiminnoissa mainitut asetukset ovat tarpeettomia. Toisaalta on hyvä, että ne tarvittaessa löytyvät laitteesta.

Reitittimen asennus on helppoa. Se saa välittömästi yhteyden niin Belkinin omaan verkkosovittimeen (esitelty vasemmalla) kuin kilpailijoidenkin verkkokortteihin. Laite tukee 802.11b-, g- ja n-standardeja.

60 megabitin nopeus sekunnissa on hyvä vaikkei erinomainen. Yhteys on vakaa, mutta tiedonsiirto ajoittain hidastui.

100–150 metrin kantama ulkoilmassa on huippuluokkaa. Antenni on riittävän tehokas ja yhteys säilyy kaukaakin.

Valmistajan mukaan laitteella voi jakaa levytilaa verkossa. Näin kaikkien verkon käyttäjien pitäisi päästä käsiksi esimerkiksi usb-muisteihin. Mukana tulee ohjelma, jonka pitäisi tehdä ulkoiset laitteet näkyviksi verkossa, kun ne yhdistetään johonkin verkon tietokoneista. Tätä oli käytännössä vaikeaa saada onnistumaan. Reititin ei yleensä tunnistanut kokeiltuja laitteita, ja jos se tunnisti ne, apuohjelma puolestaan ei löytänyt niitä.

Fakta

Reititin muodostaa hyvän yhteyden. Se on myös kohtuuhintainen, nopea ja helppo asentaa.

  • Helppo asennus

  • Hyvä yhteys

  • Hieno kantama

  • Järkevä hinta

  • Epävakaa levynjako

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää