Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


BeeWi BBK200 Universal Bluetooth Pocket Keyboard

BeeWin pieni langaton näppäimistö on tarkoitettu käytettäväksi matkapuhelimen kanssa.

Hinta:

40,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Se helpottaa esimerkiksi tekstiviestien, sähköpostien ja muiden nykykännyköillä kirjoitettavien tekstien syöttämistä puhelimeen. Näppäimistö on suurin piirtein älypuhelimen kokoinen, ja blue­tooth-liitän­nän vuoksi sitä voi käyttää melko monen kännykkämallin kanssa.

Pyöreän muotoilun ja keveyden ansiosta näppäimistö mahtuu puhelimen kanssa samaan taskuun. Toisaalta sen laatu ei ole kovin vakuuttava, sillä esimerkiksi näppäimistömerkinnät ovat vaikeaselkoisia. Laite ladataan usb-liitännästä. Yhdellä latauksella saadaan 60 tuntia käyttö- tai 400 tuntia valmiusaikaa. Näppäimet ovat kuperia ja niiden pinta on kumimainen. Moniin niistä on liitetty kakkostoiminto, joka saadaan käyttöön Alt-näppäintä painamalla. Ääkköset puuttuvat kokonaan.

Kun noudattaa ohjeita, yhteys puhelimen ja näppäimistön välille muodostuu alle minuutissa, minkä jälkeen näppäimistöllä voi alkaa kirjoittaa. Sitä pystyi käyttämään myös Android-puhelimella, vaikkei Androidia mai­ni­takaan tuettujen järjestelmien luettelossa.

Näppäimistö on liian pieni kymmensormijärjestelmän käyttöön. Kahdella peukalolla kirjoittaminen sujui nopeasti, ja hieman kaareviin painikkeisiin osui hyvin. Painaminen vaati kuitenkin voimaa. Lisätoimintojen aktivoiminen Alt-näppäimellä Fn-näppäimen sijaan oli hämmentävää, eikä symboleita erottanut hämärässä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Yhteys: Bluetooth
• Kantama: 10 metriä
• Akkukesto: 60 tuntia
• Valmiusaika: 400 tuntia
• Ääkköset: Ei ole
• Mitat: 0,8 x 11,4 x 6,0 cm
• Paino: 40 g

  • Pieni ja kompakti

  • Helppo liittää

  • Vaikeaselkoiset symbolit

  • Å, Ä ja Ö puuttuvat

  • Kallis hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää