Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Bang & Olufsen Encore 5

Cd-levyt ovat pikku hiljaa siirtymässä vanhentuneiden medioiden kastiin, ja niiden tilalle tulevat suoratoistopalvelut sekä kotiverkon kautta toistettavat musiikkitiedostot.

Hinta:

2.640,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

B&O pyrkii kulkemaan kehityksen aallonharjalla Encore 5 -musiikkisoittimellaan, jonka käyttö on luovaa mutta jossain määrin hankalaa. Laitteen runko koostuu 10,4-tuumaisesta näytöstä, joka on varustettu kahdella ohjauspyörällä.

Ylemmällä ohjauspyörällä liikutaan luetteloissa ja alemmalla pyörällä säädetään äänenvoimakkuutta. Ylempi ohjauspyörä toimii vähän samalla tavalla kuin Applen vanhemmissa Ipod-malleissa, joissa liikutaan pitkissä kappaleluetteloissa pyörää kääntämällä. Systeemi toimi hyvin vielä 5–10 vuotta sitten, mutta kosketusnäytöt ovat osoittautuneet paremmaksi ratkaisuksi.

Ohjauspyörää käyttämällä halutun kohteen valitseminen kestää liian kauan. Todella hankalaksi tilanne muuttuu silloin, kun pitää kirjoittaa kirjaimia, jotta pääsee esimerkiksi kirjautumaan langattomaan verkkoon. Suuret ja pienet kirjaimet sekä numerot ja erikoismerkit on järjestetty mahdottoman pitkään jonoon, jota pitää veivata edestakaisin. Kirjoittaminen kestää ikuisuuden, joten virtuaalinen näppäimistö ja kosketusnäyttö olisivat olleet paljon kätevämpi ratkaisu.

Paljon voi kuitenkin antaa anteeksi, kun pistää musiikin soimaan. Äänenlaatu on erinomainen toistettaessa häviöttömällä cd-laadulla pakattuja musiikkitiedostoja. Sillä ei ole väliä, tuleeko musiikki ulkoiselta kiintolevyltä vai langattomasti suoratoistaen tietokoneelta tai verkkokiintolevyltä. B&O-tyylin mukaisesti laitteen hinta on järkyttävän korkea. Encore 5 näyttää ja tuntuu laatulaitteelta, mutta samaan hintaan voi täyttää kodin erilaisilla laitteilla, joiden äänentoisto on samaa luokkaa.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Äänitiedostomuodot: Mp3, wma, häviötön wma, aac, flac, aiff, m4a, m3u, wav
Virrankulutus: 19 W / valmiustilassa 0,7 W
Paino: 3 kg

  • Ensiluokkainen ääni

  • Laadukas rakenne

  • Hankalat valikot

  • Kallis

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Monipuolinen kotipalvelin

Monipuolinen kotipalvelin

Tässä lehdessä on testattu jo aiemminkin HP:n kotipalvelimia. Niillä pyritään tekemään kotiverkon tiedostonjako erittäin helpoksi. Tässä uudistetussa versiossa on aiempaa tehokkaampi suoritin, enemmän työmuistia ja muutamia parannuksia ohjelmapuolella

Lue lisää

Ulkomuoto ennen ääntä

Ulkomuoto ennen ääntä

Sandberg, joka tunnetaan ehkä parhaiten laajasta johtovalikoimastaan, on nyt tuottanut sarjan kuulokkeita.

Lue lisää

Valkoinen helmi

Valkoinen helmi

Minikannettavien suuresta tarjonnasta huolimatta markkinoilta löytyy hyvin Samsung N210:n mentävä aukko

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää