Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


ASUS U3S6

Nykyinen usb 2.0 -siirtostandardi on täydentynyt uudella usb 3.0 -standardilla

Hinta:

40,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Se tarjoaa käyttöön kymmenkertaisen siirtonopeuden siihen nähden, mitä kiintolevyt ja muut nopeat laitteet pystyvät hyödyntämään. Usb 3.0 -standardin käyttö edellyttää tietokoneen laajentamista uusilla porteilla.

Asus U3S6 on ohjainkortti, joka sisältää kaksi ulkoista usb 3.0 -porttia ja kaksi sisäistä sata-porttia, joiden siirtonopeus on 6 gigabittiä sekunnissa. Vähän tilaa vievä kortti asennetaan pci-e-laajennuspaikkaan, joka löytyy kaikista uudemmista pöytäkoneista. Kortin mukana tuleva cd-levy sisältää tarvittavan ajurin, ja asennuksen jälkeen kortti on valmis käyttöön.

Korttia testattiin ulkoiseen koteloon asennetulla 500 gigatavun Seagate Barracuda -kiintolevyllä ja tulokset olivat vaikuttavia: lukunopeus oli parhaimmillaan 120–130 megatavua sekunnissa. Kyseessä on huomattava parannus usb 2.0 -portin tarjoamaan 25–30 megatavuun sekunnissa.

Usb 3.0 tulee varmaakin lähiaikoina korvaamaan usb 2.0 -standardin kaikissa laitteissa, jotka pystyvät hyödyntämään erittäin suurta siirtonopeutta. Onneksi usb 3.0 on taaksepäin yhteensopiva vanhempien usb-standardien kanssa.

Myös kortin sata-liitännät ovat tuplasti nopeampia kuin edelliset sata-II-liitännät. Tosin vain harvat kiintolevyt pystyvät hyödyntämään täyttä vauhtia. Asus U3S6 on hyvä hankinta entistä suurempaa siirtonopeutta kaipaavalle.

Fakta

• Usb-liitännät:
2 x usb 3.0 (4,8 Gbit/s)
• Sata-liitännät:
2 x sata (6 Gbit/s)

  • Salamannopea usb 3.0

  • Sata 6 Gbit

  • Edullinen hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Demoversio pelin demosta

Demoversio pelin demosta

Spore Otuseditori on sangen viihdyttävä dna-rakennussetti, joka antaa esimakua tulevasta Spore-pelistä. Demon julkaisupäivänä YouTubeen siirrettiin jo yli 57 000 Spore-animaatiota.

Lue lisää

Mallikas tehohirmu

Mallikas tehohirmu

HP:n uuteen kevyiden kannettavien sarjaan kuuluu 13 tuuman näytöllä varustettu höyhensarjalainen sekä testaamamme hieman tukevampi, 2,4 kiloa painava 15,6-tuumainen malli. Laitteen mukana toimitetaan muotoilultaan samanhenkinen ulkoinen dvd-asema, joka yhdistetään kannettavan usb-liitäntään.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää