Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


ASUS RT-N56U Router

Asusin uusi reititinmalli on ulkonäöltään poikkeuksellinen ja huomiotaherättävä. Sen mustassa etupaneelissa välkkyy sinisiä ledejä

Hinta:

153,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

RT-N56U on n-standardin reititin, jossa on neljä gigabitin ethernet-liitäntää ja kaksi usb-liitäntää kiinto­levylle tai tulostimelle. Mukana tulevalla cd-levyllä on perusteellinen käyttöohje ja pari pientä apuohjelmaa. Wps-painike helpottaa yhteyden luomista langattomiin laitteisiin. Yhdistäminen tapahtuu painamalla yhtä aikaa reitittimen ja langattoman laitteen nappeja. Asetuksia ei ole pakko käydä läpi, sillä laite alkaa toimia heti, kun yhteys on luotu. Jos reitittimeen yhdistetään usb-muisti tai kiinto­levy, se ilmestyy automaattisesti verkkoon.

Hallintasivuilla näkyy ensimmäisenä sekä reitittimen tila että siihen kytketyt laitteet. Tavallisten toimintojen käyttöönottoon ja asetusten muuttamiseen on tarjolla ohjatut toiminnot, jotka helpottavat monimutkaistenkin toimintojen käyttöä.

Erityisen paljon on helpotettu esimerkiksi ip-puheluiden, videon ja pelien priorisointia. Monille ohjelmille on tarjolla standardiasetukset, jotka saa käyttöön muutamalla hiiren napsautuksella. Reitittimen suoritin on tavallista tehokkaampi. Lisätehoa ei huomaa tavanomaisessa käytössä, mutta siitä on hyötyä esimerkiksi useita yhteyksiä muihin tietokoneisiin luovien tiedostonjako-ohjel­mien käytössä.

Reitittimessä on dual-band-toiminto, jonka ansiosta kaksi taajuutta voi yhdistää tai luoda rinnakkaisen verkon 5 gigahertsin taajuudelle. Lisäverkolla voi priorisoida tietyt laitteet, mutta sen kantama on pienempi kuin tavallisen 2,4 gigahertsin verkon. Mittausten mukaan perusverkossa siirtonopeus oli huimat 60 megabittiä sekunnissa. Lisäksi yhteys oli vakaa vielä melko etäällä reitittimestä.

Fakta

• Wlan: 802.11n
• Siirtonopeus: max 300 Mbit/s
• Kaksitaajuuksinen
• Ethernet: 4 gigabit-liitäntää
• Usb-liitännät: 2
• Tiedostopalvelin: Kyllä
• Tulostinpalvelin: Kyllä
• Mitat: 17,2 x 14,5 x 6 cm

  • Nopeus

  • Palvelintoiminnot

  • Kaksi taajuutta

  • Graafinen käyttöliittymä

  • Melko kallis hinta

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää