Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


ASUS PA238Q

Asuksen näytössä kiinnittää ensimmäisenä huo­mio­ta sen jalkaan. Sen ansiosta näytön korkeutta voidaan säätää ja näyttö voidaan myös kiertää pystyasentoon. 1920 x 1080 pikselin näytölle mahtuu pitkäkin www-sivu.

Hinta:

299,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Näytössä on neljä liitäntää: vga-, dvi-, hdmi- ja displayport-liitännät. Mukana tulee muut paitsi hdmi-kaapeli. Näytössä on myös yhdys­raken­teinen usb-keskitin, joka tuo neljä usb-liitäntää käden ulottuville. Kaksi niistä on sijoitettu näytön taakse ja kaksi näytön vasempaan laitaan. Jalka on kiinnitetty näyttöön valmiiksi, joten näyt­tö on valmis käyttöön johtojen yhdistämisen jälkeen.
Kuvasta näkee heti, että tämän näytön katselukulma on selvästi laajempi kuin tavallisissa näytöissä. Sivulta katsottaessa kirkkaus ja värit säilyvät lähes ennallaan. Ominaisuudesta on etua etenkin silloin, kun näyttö käännetään pystyasentoon. Näyttö on hyvin säädettävissä, sillä pystyasennon lisäksi näyttöä voi kallistaa myös eteenpäin ja kääntää sivulle 120 astetta.
Testeissä näytön värientoistokyky osoittautui erinomaiseksi. Toisaalta näytöllä oli vaikeuksia esittää täysin mustaa. Kontrastisuhteeksi saatiin mittauksissa vain hieman yli 200. Tämä häiritsee elokuvia katsottaessa, mutta kuva on terävää ja tummat ja vaaleat alueet erottuvat hyvin. Kuvalla on kuitenkin taipumus väristä, jos se on hyvin yksityiskohtaista.
Hallintapainikkeet on sijoitettu hyvin käytännöllisesti näytön oikeaan alakulmaan. Yleisimmät toiminnot löytyvät sieltä nopeasti ja helposti.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Koko: 23 tuumaa
Tarkkuus: 1920 x 1080 pikseliä
Tekniikka: IPS
Tuloliitännät: Vga, dvi, hdmi,
displayport
Seinäkiinnitys: Kyllä

Mittaustulokset:
Kirkkaus: 212,9 cd/m2
Kontrasti: 213:1

  • Täydellinen väritasapaino

  • Erittäin laaja katselukulma

  • Säädettävä jalka

  • Hyvä hallintapaneeli

  • Alhainen kontrasti

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää