Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Asus MS246

Jos Asusin uusi litteä näyttö MS246 laitetaan tavallisen lcd-näytön viereen, jälkimmäinen vaikuttaa lähinnä perinteiseltä kuvaputkinäytöltä.

Hinta:

299,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

MS246 on nimittäin vain 1,65 sentin paksuinen. Kyse on aidosta litteästä näytöstä, jota kelpaa pitää työpöydällä.

Pc:n lisäksi MS246-näyttöä voidaan käyttää esimerkiksi pelikonsolien kanssa. Tällöin sen täysteräväpiirtotarkkuus pääsee oikeuksiinsa. Pelaamiseen soveltuu myös laitteen vasteaika, joka on ainoastaan kaksi millisekuntia.

Testissä kuvassa ei näkynytkään minkäänlaisia varjoja nopeimmissakaan liikkeissä. Kuvan värit eivät kuitenkaan tunnu riittävän voimakkailta ja eläviltä. Vaikka kuva onkin kaunis ja terävä, väreistä puuttuu sellainen hehku, joka tekisi kuvasta ainutlaatuisen.

Näyttöä pitää pystyssä taustalla oleva iso muovirengas. Ratkaisu on toki tyylikäs, mutta rajoittaa näytön säätömahdollisuuksia: nyt sitä voi vain kallistaa ja kääntää pystympään eikä lainkaan kohottaa ylemmäs pöydän pinnasta.

Hdmi-liitännän lisäksi MS246-näytöstä löytyy myös tavallinen vga-liitäntä. Hdmi-liitäntää voidaan käyttää myös äänen siirtämiseen. Näytössä ei ole kaiuttimia, mutta siihen voidaan yhdistää kuulokkeet.

Fakta

• Näyttö: 23,6"
(1920 x 1080 pikseliä)
• Videotulo: hdmi, vga
• Äänilähtö: 3,5 mm audio
• Mitat: 57 x 41 x 15 cm
• Paino: 3,9 kg

  • Upea ulkoasu

  • Hdmi-liitäntä

  • Hyvä vasteaika

  • Valjuhkot värit

  • Korkeutta ei voi säätää

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää