Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


ASUS ET2400EGT

Toisin kuin useimmat muut all-in-one-tietokoneet, joissa näyttö ja keskusyksikkö on pakattu yhteen, Asus ET2400 on nopea.

Hinta:

899,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Sen sydän on tehokas Pentium-suoritin, jonka toimintaa tukevat neljän gigatavun työmuisti ja kiintolevyn muhkea teratavun kapasiteetti. Ati Radeon 5470 -näytönohjain riittää kotitarpeisiin 3d-grafiikan esittämiseen. Kiintolevyn luku- ja kirjoitusnopeus, joka yltää yli 120 megatavuun sekunnissa, on huippuhyvä. 24-tuumaisessa kosketusnäytössä on täys­teräväpiirtokuva. Lisäksi pc:stä löytyy langaton verkkokortti ja näytön yläreunassa on nettikamera.

ET2400:n käyttönotto sujui ongelmitta. Mukana tulevaan langattomaan näppäimistöön ja hiireen oli vain laitettava paristot ja yhteyttä hoitava usb-sovitin oli yhdistettävä pc:hen.
Hiiri on perushiiri ilman sen kummempia erikoisominaisuuksia, mutta se on tarkka ja osoitin liikkuu näytöllä täsmällisesti. Näppäimet ovat miellyttävät, mutta erillistä numeronäppäimistöä ei ole. Pc:ssä on valmiiksi asennettuna muutama järjestelmä- ja turvaohjelma. Ajoittain häiritsevä Super Hybrid Engine on tarkoitettu vain optimoimaan järjestelmän suorituskykyä. Muut ohjelmat ovat hyödyllisempiä ja toimivat huomaamattomammin. Esimerkiksi yhdysrakenteisen nettikameran hallintaohjelma helpottaa mukavasti kameran käyttöä. Nettikameran tarkkuus on vain 0,3 megapikseliä, mutta kuvat ovat hyviä hämärässäkin.

Kiiltävän näytön värit ovat hienoja ja virheettömiä. Näyttöä koskettamalla käyttäjä voi avata asiakirjoja ja kansioita lähes kuin napsauttelisi niitä hiirellä. Jotkin toiminnot, kuten valikkokohtien valitseminen, sujuvat silti paremmin hiirellä. Mittaukset osoittivat, että tämä yleis-pc-malli peittoaa selvästi muut, sillä koneessa on tuplaydinsuoritin. Muiden all-in-one-koneiden suorituskyky jää tehokkaan minikannettavan tasolle. Integroitujen kaiuttimien äänikin oli luokassaan paras.

Fakta

• Suoritin: Pentium dual-core
2,8 GHz
• Muisti: 4 Gt
• Kiintolevy: 1 Tt (1000 Gt)
• Näytönohjain: Ati Radeon
HD 5470
• Näyttö: 24", tarkkuus
1920 x 1080 pikseliä
• Ethernet: 100 Mb/s
• Wlan: 802.11n
• Kiintolevyn luku- ja kirjoitus­nopeus: 122 megatavua
sekunnissa

  • Suorituskyky

  • Kosketusnäyttö

  • Iso kiintolevy

  • Hyvä näppäimistö

  • 3d-grafiikka

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää