Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


AOC i2353FH

Harva näyttö on vain sentti­metrin paksuista AOC i2353FH:ää ohuempi. Näytöstä on saatu näin litteä siirtämällä kaikki liitännät ja säätöpainikkeet jalustaan. Virtalähdekin on ulkoinen, mutta näyttö kuumenee silti käytössä.

Hinta:

179,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Näyttö otetaan käyttöön avaamalla sen lukitus, kääntämällä jalusta oikeaan asentoon ja asentamalla johdot paikoilleen. Jalustan takareunaan on sijoitettu vga- ja ääniliitännät ja kaksi hdmi-liitäntää.
Jalustan päällä etupuolella on virtakytkin, ja muutama hipaisupainike, joilla pääsee näytön asetusvalikoihin, ja valo, joka palaa, kun näytössä on virta päällä. Näyttöä voi kallistaa kymmenisen astetta eteen ja taakse. Välillä ei tiedä, miten näytöstä ottaisi kiinni, sillä se tuntuu taipuisalta ja sitä kallistaessa tulee sellainen olo, että se voi mennä helposti rikki.
Näytön asetusten hallinta hipaisupainikkeilla on juohevaa. Näytöllä näkyy koko ajan, missä kohden valikkojärjestelmää liikutaan, ja pienen totuttelun jälkeen oikeat asetukset löytyvät nopeasti, vaikka vaihtoehtoja on paljon. Kahdella jalustan hipaisupainikkeista voi myös säätää jalustaan sisältyvien kaiuttimien äänenvoimakkuutta.
Kuva on hyvä. Esimerkiksi väriliukumat ovat erinomaisia ja katselukulma laaja. Testikuvissa näkyi kuitenkin hieman värinää ja kontrastisuhteessa olisi ollut parantamisen varaa. Nyt musta ei näytä kyllin mustalta, mikä häiritsee etenkin filmeissä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Tekniset tiedot:
• Koko: 23"
• Tarkkuus: 1920 x 1080 pikseliä
• Liitännät: 2 x hdmi, vga, ääni
• Katselukulma: 178°
• Kulutus: 23 W
• Mitat: 55 x 42 x 1 cm
• Paino: 2,9 kg

Mittaustulokset:
• Kontrasti: 226:1
• Kirkkaus: 203 cd/m2

  • Hyvä katselukulma

  • Käytännöllinen muotoilu

  • Väriliukumat

  • Alhainen kontrastisuhde

  • Heikko rakenne

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää