Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Verkkopalvelu listaa digikaupat

Kulttuurin ja viihteen digitaalisten kauppojen valikoimaa ja niiden mahdollisuuksia esittelevä DWNLD.fi-verkkopalvelu on päivitetty kattamaan peräti 76 erilaista Suomessa toimivaa digitaalista kauppapaikkaa.

Päivityksen yhteydessä havaittiin myös, että yli puolet listatuista kauppapaikoista tarjoaa kuluttajille ilmaista digitaalista sisältöä jossain muodossa. Osa palveluista tarjoaa ilmaista sisältöä mainosrahoitteisena, kun taas toiset tarjoavat ilmaisia kokeilujaksoja tai muuta kokeilusisältöä.

DWNLD.fi listaa kattavasti Suomessa toimivat digitaaliset musiikki-, kirja-, elokuva-, tv- ja pelipalvelut. Kävijät voivat myös äänestää omaa kauppasuosikkiaan sisältöalueittain ja linkit ohjaavat kävijät suoraan kauppapaikkoihin. Verkkopalvelussa ja siihen liittyvässä Facebook-sivussa tarjotaan myös digimaailman viimeisimpiä uutisia sekä suosituimpien tuotteiden jatkuvasti päivittyvät top-listat.

DWNLD.fi-verkkopalvelussa järjestetään jatkuvasti myös kuluttajakyselyjä. Näistä tuorein käynnistyi keskiviikkona 26. kesäkuuta ja samalla se jalkautuu myös Rock The Beach -kesäfestivaaleille. Tapahtuman aikana tullaan jakamaan tuhansia DWNLD-rintamerkkejä ja seurataan mihin digisisältöheimoihin osallistujat mieluiten kokevat kuuluvansa.

DWNLD.fi-verkkopalvelun tavoitteena on tehdä digitaalisesta kulttuurista ja viihteestä nauttimisesta mahdollisimman helppoa. Kulttuuri- ja viihdetuotteiden digitaalisen kaupan kasvun merkittävin este on tähän mennessä ollut kuluttajien tietämättömyys palvelujen mahdollisuuksista.

Palvelun takana on laaja luovien alojen yhteenliittymä, johon kuuluvat muiden muassa musiikki-, elokuva- ja pelialan keskusjärjestöt, Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom, keskeiset tekijänoikeusjärjestöt sekä Nokia.VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Särvitä selainta

VIPVIPSärvitä selainta

Suosittuun Chrome-selaimeen on saatavana myriadi laajennuksia. Esittelemme niistä parhaimmat.

Lue lisää

Ilmaiset kotisivut

Ilmaiset kotisivut

123kotisivu-palvelun avulla voit luoda nopeasti ja vaivattomasti tyylikkäät kotisivut, joilla voit muun muassa esitellä valokuviasi hienossa nettialbumissa. Voit käyttää diaesitystä, jossa on näyttävät siirtymät ja taustamusiikki - myös koko näytön tilassa. Palvelu on helppokäyttöinen, eikä edellytä erityisosaamista.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

Nyeste

Hassuja kiistoja

Juupas. Eipäs. Wikipediassa ei aina olla samaa mieltä, vaan kättä väännetään hyvinkin tiukasti.

Lue lisää

Seuraa hintaa

Hintavertailupalvelu lähettää tiedon, kun seuraamasi tuotteen hinta laskee.

Lue lisää

Jeesus toiseksi muokatuin

Wikipedian muokatuimpien henkilöartikkelien top 5.

Lue lisää