Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Luo kuntoiluohjelma verkossa

Suosittu liikunnan nettipalvelu HeiaHeia.com tuo yhdessä Fazerin ja kuntosaliketju SATSin kanssa HeiaHeia-palveluun uuden treeniohjelmatoiminnallisuuden.

Tuhansien HeiaHeia-käyttäjien toivoma ominaisuus tarjoaa helpon tavan luoda juuri itselleen sopiva kuntoiluohjelma ja ottaa se käyttöön osana omaa HeiaHeia-tiliään yhdellä klikkauksella. Ensimmäiset ohjelmat palveluun on laatinut kuntosaliketju SATSin asiantuntija. Ohjelmien käyttö on ilmaista, kuten koko HeiaHeia-palvelunkin.

"On aina hienoa lanseerata uusia teknisesti edistyneitä ominaisuuksia, jotka perustuvat nimenomaan käyttäjien toiveisiin", sanoo Olli Oksanen, HeiaHeia.comin perustaja ja tuotejohtaja.
"Käyttäjillämme on nyt mahdollisuus saada helposti käyttöönsä yksinkertaisia ja tehokkaita, ammattilaisten laatimia harjoitusohjelmia. Samalla suositusta yhteisöllisestä päiväkirjastamme tulee myös entistä parempi apuväline hyvinvoinnin kehittämiseen. Palvelummehan on alusta asti ollut hauska, nyt se on myös entistä hyödyllisempi."

Fazerin REAL-leipäbrändi on HeiaHeian merkittävimpiä yhteistyökumppaneita.
"Haluamme yhdessä HeiaHeian kanssa tuoda kaikkien suomalaisten käyttöön uusia hyvinvointia ja jaksamista edistäviä ratkaisuja, joista ihmiset oikeasti pitävät. HeiaHeian "kaikki lasketaan" -asenne sopii mainiosti yhteen REAL-brändin kanssa", sanoo Brand Manager Johanna Kontkanen Fazer Leipomoilta.

"Kuntourheilussa on tärkeää rytmittää erilaiset harjoitteet ja lepo oikein. Treeniohjelma on paras apuväline tähän. Siksi on hienoa päästä jakelemaan treeniohjelmia HeiaHeian käyttäjäkunnalle. Oikean rytmityksen lisäksi on tärkeää tehdä erilaiset suoritukset teknisesti oikein, jotta kunto kohenee ja välttää turhat loukkaantumisriskit. Suoritustekniikassa paras apu on kääntyä personal trainerin tai muun valmentajan puoleen", kertoo valmennusvastaava, liikuntatieteiden maisteri Timo Haikarainen SATSista.

Uusi ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden valita treeniohjelmat oman liikuntaprofiilin ja mieltymysten mukaan. Toteutetulla teknologialla liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaiset voivat jatkossa toteuttaa harjoitusohjelmiaan HeiaHeian palvelun päälle. Näitä ohjelmia voidaan tarjota HeiaHeian jatkuvasti kasvavalle käyttäjäkunnalle kansainvälisesti.

VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Hassuja kiistoja

Hassuja kiistoja

Juupas. Eipäs. Wikipediassa ei aina olla samaa mieltä, vaan kättä väännetään hyvinkin tiukasti.

Lue lisää

Ilmaiset kotisivut

Ilmaiset kotisivut

123kotisivu-palvelun avulla voit luoda nopeasti ja vaivattomasti tyylikkäät kotisivut, joilla voit muun muassa esitellä valokuviasi hienossa nettialbumissa. Voit käyttää diaesitystä, jossa on näyttävät siirtymät ja taustamusiikki - myös koko näytön tilassa. Palvelu on helppokäyttöinen, eikä edellytä erityisosaamista.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Pidä nettiä silmällä

VIPVIPPidä nettiä silmällä

Ota käyttöön Google-ilmoitukset, niin vältyt koluamasta internetiä päivittäin. Palvelu ilmoittaa heti, kun nettiin ilmestyy uutta tietoa sinua kiinnostavista asioista.

Lue lisää

Nyeste

Hassuja kiistoja

Juupas. Eipäs. Wikipediassa ei aina olla samaa mieltä, vaan kättä väännetään hyvinkin tiukasti.

Lue lisää

Seuraa hintaa

Hintavertailupalvelu lähettää tiedon, kun seuraamasi tuotteen hinta laskee.

Lue lisää

Jeesus toiseksi muokatuin

Wikipedian muokatuimpien henkilöartikkelien top 5.

Lue lisää