Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Lisää Suomen kesää Googlen katunäkymiin

Suomi on kesällä kauneimmillaan. Siksi myös Google päivittää jälleen lähikuukausina Street View -katukuviaan Suomesta. Kuvattavat kohteet tarkentuvat kesän mittaan, mutta tarkoitus on saada entistä kattavampi valikoima suomalaisten rakastamia paikkoja palveluun mukaan.

Googlen katukuvaajat ottavat myös jalat alleen. Kuvauskalusto mahtuu yhteen reppuun, ja sitä on testattu jo laskettelurinteillä.

Kuvauksia tehdään ympäri maailman paitsi autoilla myös kolmipyörillä, liikuteltavilla kärryillä ja talvisin moottorikelkoilla. Niiden avulla on kuvattu esimerkiksi puistoja, pyöräilyreittejä, retkeilypolkuja ja nähtävyyksiä.

Aikaisemmin käytettyjen autojen, kolmipyörien, moottorikelkkojen ja kärryjen lisäksi Googlen katukuvaajat ottavat jalat alleen. Maailmassa on ääretön määrä paikkoja jonne pääsee vain jalan. Google ratkaisee ongelman kävelemällä paikan päälle kuvaamaan luonnon ihmeitä – kuten Grand Canyonia – jotta kaikki käyttäjät voivat tutustua niihin. Koko kuvauskalusto mahtuu yhteen reppuun, ja sitä on testattu jo laskettelurinteillä.

Google Street View on erittäin suosittu palvelu. Sen avulla käyttäjät voivat tutkia paikkoja katutason virtuaalinäkymillä kymmenissä maissa niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin. Loma-aikaan Street View on erityisen ajankohtainen – sen avulla lomalaiset voivat esimerkiksi vilkaista miltä lomakohteiden hotellien ympäristö näyttää tai löytyykö lähistöltä mukavan näköisiä terasseja.

Kuvattu materiaali julkaistaan palvelussa arviolta aikaisintaan vuoden kuluttua kun kuvat on käsitelty ja yhdistetty kokonaisuudeksi. Kaikista Street View -kuvista sumennetaan kasvot ja rekisterinumerot ennen julkaisua. Kuvien julkaisun jälkeen käyttäjillä on mahdollisuus pyytää kuvia poistettavaksi klikkaamalla kuvan vasemmassa alalaidassa olevaa Ilmoita ongelmasta -linkkiä. Käyttäjät ohjataan linkistä täyttämään lomake, jossa voi yksilöidä poistettavat kuvat.


Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaiset kotisivut

Ilmaiset kotisivut

123kotisivu-palvelun avulla voit luoda nopeasti ja vaivattomasti tyylikkäät kotisivut, joilla voit muun muassa esitellä valokuviasi hienossa nettialbumissa. Voit käyttää diaesitystä, jossa on näyttävät siirtymät ja taustamusiikki - myös koko näytön tilassa. Palvelu on helppokäyttöinen, eikä edellytä erityisosaamista.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Särvitä selainta

VIPVIPSärvitä selainta

Suosittuun Chrome-selaimeen on saatavana myriadi laajennuksia. Esittelemme niistä parhaimmat.

Lue lisää

Nyeste

Hassuja kiistoja

Juupas. Eipäs. Wikipediassa ei aina olla samaa mieltä, vaan kättä väännetään hyvinkin tiukasti.

Lue lisää

Seuraa hintaa

Hintavertailupalvelu lähettää tiedon, kun seuraamasi tuotteen hinta laskee.

Lue lisää

Jeesus toiseksi muokatuin

Wikipedian muokatuimpien henkilöartikkelien top 5.

Lue lisää