Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


KotiMikrolle uudet kotisivut

KotiMikron verkkosivusto on saanut uuden ilmeen. Nyt uutisten selaaminen ja lukeminen on entistä helpompaa, samoin kuin muiden kohteiden, kuten oppaiden käyttö tai kilpailuihin osallistuminen.

Toimitus on ylpeä voidessaan esitellä lehden uudistuneet verkkosivut. Uutisiin on nyt saatu päiväys ja luokiteltu näkymä, jotta lukija löytää hakemansa mahdollisimman helposti. Tarjolla on uutisia verkosta, ohjelmista, laitteista, uusista tekniikoista, tietoturvasta, puhelimista, musiikista, kuvista, videoista, viihteestä sekä yhteiskunnasta yleensä.

Myös tuotetestien tuloksia voi hakea vaivattomalla hakutoiminnolla, ja tuotteita voi arvostella. sivuille lisätään uusi testi joka päivä. Testipenkissä on muun muassa tietokoneita, näyttöjä, tulostimia, kameroita, puhelimia, mediasoittimia, hiiriä ja näppäimistöjä. voit tarkastella muiden antamia pisteitä ja antaa niitä itse.

Tutustu oppaisiin, kuten esimerkiksi tietokonesanastoon, jossa on tietotekniikkatermien selityksiä. Lehden sivustolta voit lisäksi ladata ohjelmia - ilman eri maksua. KotiMikro on kerännyt sinulle parhaan valikoiman.

KotiMikron tilaajana pääset nauttimaan lisäeduista. Voit perustaa ilman eri maksua kotisivut Simplesite-palveluun ja ottaa käyttöösi 4 gigatavun verkkovarmistustilan Keepit-palvelusta, jonne voit varmuuskopioida valokuvasi ja muut tiedostot.

VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Hassuja kiistoja

Hassuja kiistoja

Juupas. Eipäs. Wikipediassa ei aina olla samaa mieltä, vaan kättä väännetään hyvinkin tiukasti.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Pidä nettiä silmällä

VIPVIPPidä nettiä silmällä

Ota käyttöön Google-ilmoitukset, niin vältyt koluamasta internetiä päivittäin. Palvelu ilmoittaa heti, kun nettiin ilmestyy uutta tietoa sinua kiinnostavista asioista.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Näin käytetään Google-kääntäjää

VIPVIPNäin käytetään Google-kääntäjää

Googlen ilmaisessa kääntäjässä on käteviä toimintoja, joiden avulla on saa käännöksen nopeasti, oli kyseessä sitten sana, pidempi teksti tai jopa kokonainen verkkosivu.

Lue lisää

Nyeste

Hassuja kiistoja

Juupas. Eipäs. Wikipediassa ei aina olla samaa mieltä, vaan kättä väännetään hyvinkin tiukasti.

Lue lisää

Seuraa hintaa

Hintavertailupalvelu lähettää tiedon, kun seuraamasi tuotteen hinta laskee.

Lue lisää

Jeesus toiseksi muokatuin

Wikipedian muokatuimpien henkilöartikkelien top 5.

Lue lisää