Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kaikille avoin markkinapaikka

Nextdoor.fi -palvelu tarjoaa kaikille avoimen markkinapaikan internetissä, jossa paikalliset palveluntarjoajat ja kotitaloudet kohtaavat. Sivustolla tarjottavia palveluita ovat muun muassa erilaiset kotitalous- ja remonttityöt.

Paikallisista palveluista etsitään tietoa eniten netin kautta, jossa on tarjolla myös kuluttajille suunnattuja vertailua helpottavia palveluita. Nextdoor on kotitalouksien käyttöön suunniteltu yhteisöpalvelu, jonka avulla kuluttaja vertailee oman alueen kotipalveluita tarjoavia toimijoita. Sivustolla tarjottavia palveluita ovat muun muassa erilaiset kotitalous- ja remonttityöt, siivouspalvelut, pihatyöt, sekä hoiva- ja hyvinvointipalvelut.

”Yksityinen henkilö voi saada paljon hyvää aikaan omalla lähialueellaan ostamalla pieniä arkisia töitä verkon kautta, työllistämällä yrittäjiä suoraan. Naapurustossa voi helposti laittaa kokoon myös siivousringin ja sillä tavoin työllistää yrittäjiä täyspäiväisesti. Juuri näitä toimenpiteitä Nextdoor.fi-palvelun on tarkoitus edistää ja aktivoida. Kun välityskustannukset ovat marginaalisia, kaikki työ kannattaa jatkossa ostaa läheltä”, Nextdoor.fi -palvelun takana olevan Huitale Oy:n toimitusjohtaja Samuli Ruuskanen toteaa.

Nextdoor.fi-palvelun päämääränä on tuoda kodin ulkopuolelta ostetut palvelut kaikkien saataville muun muassa hinnoittelun avoimuuden kautta. Palveluntarjoajia arvioivat kuluttajat itse. Työn hinnan ilmoittaminen ja laatuvertailun mahdollisuus toimii myynnin edistäjänä kaikilla palvelualoilla. Tämän lisäksi, nuoret, opiskelijat ja yrittäjät hyötyvät markkinapaikasta, jonka kautta omasta osaamisesta voi kertoa laajalle yleisölle ilman lisäkustannuksia.

VIPVIPHalvallakin voi saada hyvää

Tietokone Uudesta tietokoneesta ei välttämättä tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Tutustuimme kahteen edulliseen vaihtoehtoon.

Lue lisää

Halvallakin voi saada hyvää
3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaiset kotisivut

Ilmaiset kotisivut

123kotisivu-palvelun avulla voit luoda nopeasti ja vaivattomasti tyylikkäät kotisivut, joilla voit muun muassa esitellä valokuviasi hienossa nettialbumissa. Voit käyttää diaesitystä, jossa on näyttävät siirtymät ja taustamusiikki - myös koko näytön tilassa. Palvelu on helppokäyttöinen, eikä edellytä erityisosaamista.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Särvitä selainta

VIPVIPSärvitä selainta

Suosittuun Chrome-selaimeen on saatavana myriadi laajennuksia. Esittelemme niistä parhaimmat.

Lue lisää

Nyeste

Hassuja kiistoja

Juupas. Eipäs. Wikipediassa ei aina olla samaa mieltä, vaan kättä väännetään hyvinkin tiukasti.

Lue lisää

Seuraa hintaa

Hintavertailupalvelu lähettää tiedon, kun seuraamasi tuotteen hinta laskee.

Lue lisää

Jeesus toiseksi muokatuin

Wikipedian muokatuimpien henkilöartikkelien top 5.

Lue lisää