Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Ilmainen eurooppalainen käännösportaali

Ilmainen nettipalvelu iTranslate4.eu tarjoaa konekääntimet kaikille eurooppalaisille kielille. Suomalainen Sunda Systems Oy on ollut mukana kehittämässä palvelua englannin ja suomen kielien välisellä konekääntimellään.

iTranslate4.eu on ilmainen ja helppokäyttöinen nettipalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden kääntää koneellisesti asiakirjoja, www-sivuja tai sähköpostiviestejä. Se tukee kaikkia Euroopan unionin virallisia kieliä sekä yleisimpiä kieliä maailmassa. Palvelun on julkaissut eurooppalaisten konekäännösyritysten yhteenliittymä tavoitteenaan luoda yhteinen alusta, joka tarjoaa laadukkaat konekääntimet kaikille tärkeimmille kielille.

Palvelusta on käytettävissä myös suomenkielinen versio. Perustoimintona on tekstien kääntäminen, mutta palvelussa voi kääntää myös kokonaisia www-sivustoja muotoilut säilyttäen. Tarjolla on myös erilaisia apuvälineitä, kuten tekstin oikolukija, virtuaalinäppäimistö, automaattinen kielentunnistus sekä mahdollisuus valita käännöksen aihealue. Palvelu käyttää parhaimpia markkinoilla olevia konekääntimiä, joita hankkeeseen osallistuvat yhdeksän eurooppalaista konekäännösyritystä ovat kehittäneet. Tällä tavoin saadaan suorat kääntimet yhteensä 65 kieliparille. Lisäksi palvelu osaa yhdistää kääntimiä sopivan välikielen avulla, jos kieliparille ei ole saatavilla suoraa käännintä. Näin saadaan tuki mahdollisimman laajalle joukolle eri kielipareja.

Uutuutena palvelussa on useiden eri käännösvaihtoehtojen näyttäminen käyttäjälle, mikäli niitä on tarjolla. Käyttäjä voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Tarvittaessa apua voi kysyä muilta käyttäjiltä sivuston yhteisötoimintojen kautta. Jos koneellinen käännöslaatu ei ole riittävää, käyttäjä voi myös tilata ammattimaisia ihmiskäännöksiä.

Yksi iTranslate4-projektin suurimmista eduista on sen avoimuus. Uudet kumppanit voivat liittyä projektiin ja näin rikastuttaa yhteistä alustaa uusilla kielillä. Sunda kutsuttiin mukaan, koska sen tarjoaman suomi-englanti-suomi-kääntimen laatu todettiin parhaimmaksi markkinoilla olevista. Euroopan unioni tukee projektia taloudellisesti ICT PSP-ohjelman alaisuudessa.


VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Särvitä selainta

VIPVIPSärvitä selainta

Suosittuun Chrome-selaimeen on saatavana myriadi laajennuksia. Esittelemme niistä parhaimmat.

Lue lisää

Ilmaiset kotisivut

Ilmaiset kotisivut

123kotisivu-palvelun avulla voit luoda nopeasti ja vaivattomasti tyylikkäät kotisivut, joilla voit muun muassa esitellä valokuviasi hienossa nettialbumissa. Voit käyttää diaesitystä, jossa on näyttävät siirtymät ja taustamusiikki - myös koko näytön tilassa. Palvelu on helppokäyttöinen, eikä edellytä erityisosaamista.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

Nyeste

Hassuja kiistoja

Juupas. Eipäs. Wikipediassa ei aina olla samaa mieltä, vaan kättä väännetään hyvinkin tiukasti.

Lue lisää

Seuraa hintaa

Hintavertailupalvelu lähettää tiedon, kun seuraamasi tuotteen hinta laskee.

Lue lisää

Jeesus toiseksi muokatuin

Wikipedian muokatuimpien henkilöartikkelien top 5.

Lue lisää