Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Suoratoistoon soveltuva reititin

TeleWellin päivitetyt TW-EAV510- ja TW-EAV510AC-reitittimet soveltuvat erityisesti videopalveluiden käyttöön. Laitteiden mukana tulee operaattorivapaa Watson-televisiopalvelu tutustumistarjouksena.

Päivitetyt reitittimet ovat saaneet suomenkielisen hallintaohjelmiston ja laitteissa on uutuutena myös muun muassa tulostinpalvelin.

TeleWell TW-EAV510 v2 ja TW-EAV510 AC v2 toimivat sekä huippunopeina langattomina tukiasemina että nopeina VDSL2- ja ADSL2+ -modeemeina. Yhdistelmälaitteella on helppo korvata usein laajakaistasopimusten mukana tulleet peruslaitteet.

Päivitetyt TeleWell-reitittimet soveltuvat tehokkuutensa ja laadukkaiden yhteyksiensä ansiosta erinomaisesti käytettäväksi videopalvelujen kanssa. TeleWell tekeekin yhteistyötä operaattorivapaan Watson-televisiopalvelun kanssa ja tarjoaa reitittimien mukana yhden kuukauden ilmaisen koekäytön. Tämän jälkeen palvelun käyttöä voi jatkaa 9,90 euron kuukausihinnalla. Watson-palvelun avulla voi katsella tv-ohjelmia, maksukanavia ja Makuunin vuokraelokuvia. Watsonissa on puolen vuoden rajaton tallennustila, joten peruskanavien ohjelmia voi katsoa silloin kun haluaa.

Päivitettyihin TeleWell-reitittimiin on lisätty suomenkielisen hallintaohjelmiston ohella myös tulostinpalvelin ja VPN-yhteyksiä varten PTPP-, L2TP- ja GRE-tunnelointiprotokollat.

TeleWell TW-EAV510 AC v2 hyödyntää jopa kolme kertaa aiempaa 802.11n-standardia nopeampaa 802.11ac-standardia paikallisiin verkkoyhteyksiin. Langattoman WiFi-verkon enimmäisnopeus nousee näin peräti 1 300 megabittiin sekunnissa! Lisäksi kaikki sen langalliset ethernet-liitännät toimivat yhden gigabitin sekuntinopeudella.


TeleWell TW-EAV510 v2 ja TW-EAV510 AC v2 ovat saatavana välittömästi 98 ja 198 euron kuluttajahintoihin. TeleWellin verkkokaupasta tilattuna TW-EAV510 AC v2 -reitittimen mukana toimitetaan veloituksetta TeleWell TW-WLAN 802.11ac -verkkosovitin, jonka arvo on 39 euroa (etu voimassa toistaiseksi).VIPVIPViritä nettikaistaasi

Internet Pienellä vaivalla viilaat nettikaistasi toimimaan varmemmin ja nopeammin.

Lue lisää

Viritä nettikaistaasi
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Wlan taivaalla

VIPVIPWlan taivaalla

Langaton verkkoyhteys lennon aikana yleistyy pikku hiljaa. Lue, kuinka tekniikka toimii ilmassa.

Lue lisää

Vauhtia wlan-verkkoon

Vauhtia wlan-verkkoon

Langattoman verkon toimintaa voi parantaa muutamalla helpolla keinolla.

Lue lisää

Epätavallisen kehno verkkosovitin

Epätavallisen kehno verkkosovitin

Kuulostaa uskomattomalta, että langattoman verkkosovittimen voisi mahduttaa usb-liittimen kokoiseen tilaan, eikä se näytä oikein hyvin sujuvankaan.

Lue lisää

Nyeste

Vauhtia wlan-verkkoon

Langattoman verkon toimintaa voi parantaa muutamalla helpolla keinolla.

Lue lisää

Ilmainen netti ilmassa

Listasimme lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat ilmaisen nettiyhteyden lennoillaan.

Lue lisää

Viritä verkkoasi

Vaihda vanhentunut reititin uuteen, niin saat vauhtia lähiverkkoosi.

Lue lisää