Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Qnapin verkkolevyt laajenevat tallentaviksi digibokseiksi

Qnap Systemsin Turbo NAS -verkkolevyt laajentuvat television katselun, ohjelmien tallennuksen ja niiden jakamisen mahdollistavalla TV Station -ominaisuudella.

Qnap Turbo NAS -verkkolevyn laajentaminen tallentavaksi antennivastaanottimeksi on helppoa. Siihen tarvitaan vain verkkolevyyn liitettävä dvb-t usb tv -viritin. Sen jälkeen televisio-ohjelmia voidaan sekä tallentaa että jakaa suoraan verkkolevyltä. Televisiolähetysten jakaminen onnistuu sekä reaaliaikaisesti että tallennuksista, ja vieläpä usealle käyttäjälle samanaikaisesti. Näitä televisiolähetyksiä voidaan katsoa suoraan päätelaitteen, esimerkiksi tietokoneen nettiselaimella.

"Tietokoneen ja internetin kautta televisio-ohjelmien katseluun käytetty aika on ollut kasvussa viime vuosina. Sama trendi on nähtävissä myös digitaalisen tarjonnan kasvussa. TV Station -ominaisuus vastaa suoraan tähän tarpeeseen", kommentoi Qnapin tuotepäällikkö Oliver Lien.

"Turbo NAS -verkkolevymme tukevat jopa kahden usb tv -virittimen yhtäaikaista käyttöä, joten toista ohjelmaa voidaan tallentaa samalla, kun yhtä katsellaan. Ohjelmien tallennuksia voidaan myös ajastaa sähköisen ohjelmaoppaan avulla, eikä se vaadi kuin muutaman hiiren klikkauksen."

TV Station -ominaisuuden myötä Turbo NAS -verkkolevyistä tulee entistä monikäyttöisempiä. Televisiolähetysten tallentamisen ja jakamisen ohella verkkolevyjä voidaan käyttää valokuvien, musiikin ja videoiden tallentamiseen ja jakamiseen.

TV Station -ominaisuus on saatavilla malleihin, joissa on Nas firmware -päivitys 3.8.0. Qnapin sivustolla on lista yhteensopivista verkkolevyistä ja tv-virittimistä.

Qnap-verkkolevyjen suositushinnat alkavat 155 eurosta.


VIPVIPViritä nettikaistaasi

Internet Pienellä vaivalla viilaat nettikaistasi toimimaan varmemmin ja nopeammin.

Lue lisää

Viritä nettikaistaasi
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Viritä verkkosi

Viritä verkkosi

Uudet verkkolaitteet vaativat langattomalta verkolta yhä enemmän toimiakseen sujuvasti.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Wlan taivaalla

VIPVIPWlan taivaalla

Langaton verkkoyhteys lennon aikana yleistyy pikku hiljaa. Lue, kuinka tekniikka toimii ilmassa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Laajenna langaton lähiverkkosi

VIPVIPLaajenna langaton lähiverkkosi

Yhden reitittimen varassa toimiva langaton lähiverkko ei välttämättä yllä kodin jokaiseen nurkkaan. Kantaman laajentaminen onnistuu kuitenkin vaivattomasti lisäreitittimen avulla.

Lue lisää

Nyeste

5g tuo vauhtia verkkoon

Amerikkalaistutkijat kokeilevat tekniikkaa, jolla puhelimeesi siirtyy sekunnissa 10 gigabittiä dataa.

Lue lisää

Mittaa kaistasi kympissä

Helppo Windows 10 -sovellus mittaa nettiyhteytesi nopeuden.

Lue lisää

5G mullistaa mobiiliverkon

Huippunopean mobiilin 5g-verkon uskotaan olevan käytössä jo muutaman vuoden kuluttua.

Lue lisää