Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Deltaco tuo uuden sukupolven QNAP-verkkolevyt Suomeen

Pohjoismainen it-tuotteiden jakelija, Deltaco Oy tuo Suomen markkinoille taiwanilaisen QNAP Systemsin uuden sukupolven TS-x69 Pro -verkkolevyt.

Korkeatasoisten ja toimintavarmojen verkkolevyjen kysyntä on kasvanut viime vuosien aikana myös kuluttajien ja pienempien yritysten keskuudessa. Tähän tarpeeseen vastaa taiwanilaisen QNAP Systemsin uusi tuoteperhe, joka sopii niin kuluttaja- kuin yrityskäyttöönkin. Suomessa QNAPin tuotevalikoimaa edustaa Pohjoismaissa toimiva it-tukkuri Deltaco.

QNAP TS-x69 Pro -sarjan tehokkaat Turbo NAS -verkkolevyt on saatavilla 2, 4, 5, 6 ja 8 kiintolevypaikan pöytämalleina. Neljän ja kahdeksan kiintolevypaikan malleista löytyy myös 17 tuuman 1U- ja 2U-kehikkoversiot. Tallennuskapasiteetit riippuvat sekä asennettavien kiintolevyjen määrästä ja niiden kapasiteetista että RAID-määrittelyistä. Suurin tuettu tallennuskapasiteetti kahdeksan kiintolevyn verkkolevyllä on tällä hetkellä 32 teratavua.

QNAP TS-x69 Pro -sarjan kaikissa malleissa on tehokas Intel Atom D2700 -suoritin, yksi gigatavu DDR3-muistia sekä tuki SATA 6Gb/s -liitäntää hyödyntäville 2,5 ja 3,5 tuuman kiintolevyille. Nopeat USB 3.0 -liitännät mahdollistavat helpon laajentamisen ja nopean tiedonsiirron laitteesta toiseen. Lisäksi kaikissa malleissa on kaksi kappaletta yhden gigabitin nopeuteen yltävää ethernet-liitäntää. Näin saavutetaan tiedonsiirrossa parhaimmillaan jopa yli 220 megatavun sekuntinopeus.

QNAP TS-x69 Pro -verkkolevyt ovat saatavilla Suomessa syyskuussa 2012. Suositushinnat alkavat 399 eurosta.VIPVIPViritä nettikaistaasi

Internet Pienellä vaivalla viilaat nettikaistasi toimimaan varmemmin ja nopeammin.

Lue lisää

Viritä nettikaistaasi
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Viritä verkkosi

Viritä verkkosi

Uudet verkkolaitteet vaativat langattomalta verkolta yhä enemmän toimiakseen sujuvasti.

Lue lisää

DNA:lta 4g-verkon wlan-modeemi

DNA:lta 4g-verkon wlan-modeemi

DNA tuo ensimmäisenä Suomeen ja koko Eurooppaan 4g-modeemin, jolla voi jakaa nopean langattoman yhteyden jopa kymmenen laitteen kesken.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Laajenna langaton lähiverkkosi

VIPVIPLaajenna langaton lähiverkkosi

Yhden reitittimen varassa toimiva langaton lähiverkko ei välttämättä yllä kodin jokaiseen nurkkaan. Kantaman laajentaminen onnistuu kuitenkin vaivattomasti lisäreitittimen avulla.

Lue lisää

Nyeste

5g tuo vauhtia verkkoon

Amerikkalaistutkijat kokeilevat tekniikkaa, jolla puhelimeesi siirtyy sekunnissa 10 gigabittiä dataa.

Lue lisää

Mittaa kaistasi kympissä

Helppo Windows 10 -sovellus mittaa nettiyhteytesi nopeuden.

Lue lisää

5G mullistaa mobiiliverkon

Huippunopean mobiilin 5g-verkon uskotaan olevan käytössä jo muutaman vuoden kuluttua.

Lue lisää