Designskins

Tuunaa omat kuoret

DesignSkins.fi on uusi lifestyle-palvelu, jonka avulla muun muassa kännykät, kannettavat, mp3-soittimet, huonekalut, pesukoneet, jääkaapit ja autot saavat uuden ilmeen.

maanantai 16. toukokuuta 2011

Personoi tavaroitasi. Kuvassa on DesignSkins-kuorilla tuunattu läppäri ja Ikean Lack-pöytiä.

DesignSkins.fi sisältää lähes kaikki tunnetuimmat matkapuhelin- ja tietokonemallit, sekä suuren määrän muita tuotteita; valikoimassa on yhteensä yli 1 000 laitetta joita voi personoida. Nimensä mukaisesti DesignSkins luo esineille ylimääräisen ”ihon” eli kuoren, joka suojaa esineitä naarmuilta, lialta ja muilta kulumisen jäljiltä.

DesignSkins-kuori perustuu patentoituun 3M-vinyylimateriaaliin. Liimapinnassa olevien erityisten ilmakanavien ansiosta kuorien pintaan ei jää kuplia, ja kuoret saa irti jälkiä jättämättä.

DesignSkins-pinnan visuaalisen ilmeen voi räätälöidä makunsa mukaan. Suunnittelussa voi käyttää apuna palvelun verkkokaupassa olevaa yli 2 000 valmiskuvaa. Halutessaan voi myös luoda täysin uuden kuoren omien kuvien, grafiikoiden ja tekstien pohjalta SkinDesigner-ohjelmalla.

DesignSkins-tuotteet valmistetaan Saksassa. Puhelimien kuorien hinnat alkavat 9,95 eurosta. Esimerkiksi kannettavan tietokoneen kuori maksaa 24,95 ja minikannettavan kuori 19,95 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...