Global internet

Tanskalainen 123kotisivu on käytössä 150 maassa

Tasan 10 vuotta sitten tanskalainen palvelu 123kotisivu teki kotisivujen teosta helppoa ja nopeaa – tänään 400 000 ihmistä luo palveluun uudet kotisivut joka kuukausi.

maanantai 26. toukokuuta 2014

Tanskalainen yritys 123kotisivu aloitti tarjoamalla mahdollisuuden tehdä omat kotisivut helposti ja nopeasti. Palvelu oli tervetullut vaihtoehto niille, jotka eivät halunneet tai ehtineet opetella kotisivujen tekoon tarvittavaa html-sivunkuvauskieltä ja siinä käytettäviä joskus monimutkaisiakin komentoja ja merkintöjä. Palvelu sai hyvän vastanoton ja nykyään yritys toimii 150 maassa ja 18 eri kielellä.

Joka kuukausi 400 000 ihmistä kaikkialta maailmasta luo kotisivut 123kotisivu-palveluun, ja yhtiön mukaan palveluun on luotu kaikkiaan 10 miljoonaa kotisivua sen jälkeen kun yhtiö 2004 käynnisti toimintansa.

Suuren suosion syynä on 123kotisivu-palvelun tuote- ja viestintäpäällikkö Lars Mejdingin mukaan muun muassa se, että yhtiö on onnistunut optimoimaan ilmoituksensa Googlessa. Tämän ansiosta yhtiö on kasvanut 35 prosenttia vuodessa ja 123kotisivu-palvelun tarjontaa on pystytty kehittämään niin, että käyttäjille on voitu jatkuvasti tarjota uusia ominaisuuksia. Viimeisimpiin kuluu muun muassa mahdollisuus perustaa sivuilleen oma nettikauppa.

Palvelun ulkoasu on juuri uudistettu, mikä osaltaan tekee palvelussa luoduista sivuista entistäkin tyylikkäämpiä ja samalla yhteensopivia myös uusien tekniikoiden kanssa, niin että sivut aukeavat ilman ongelmia esimerkiksi tableteissa ja älypuhelimissa.

KotiMikron tilaajat voivat maksutta perustaa kotisivut 123kotisivu-palveluun, ja sivut pysyvät maksuttomina niin kauan kuin lehtitilaus on voimassa. Muille kotisivut maksavat 79,95 euroa vuodessa. KotiMikron tilaaja saa ilman lisämaksua käyttöönsä yli 200 sivumallia. Oma sivusto saa maksutta sisältää 40 sivua, 300 kuvaa ja 10 videoleikettä.

> LUO SIVUSI 123KOTISIVU-PALVELUUN TÄÄLLÄ

Ehkä sinua kiinnostaa...