ultrathin in cafe

Tablettilaite on olohuoneen surffilauta

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech on julkistanut heinäkuussa 2012 Suomessa tehdyn nettikyselynsä tulokset. Tulosten perusteella voidaan todeta tablettilaitteen useimmiten sijaitsevan olohuoneessa ja sitä käytetään eniten nettisurffailuun.

maanantai 13. elokuuta 2012
Logitechin lisätarvikkeet tablettilaitteille laajentavat niiden käytettävyyttä entisestään ja tekevät käytöstä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Logitechin kattavaan tarvikevalikoimaan kuuluu muun muassa näppäimistöt, näppäimistökotelot, kaiuttimet, kuulokkeet, jalustat ja peliohjain.

Heinäkuun lopussa päättyneessä nettikyselyssä kysyttiin ensimmäisenä missä vastaajat käyttävät tablettilaitteitaan. Melkein puolet (46 %) sanoi käyttävänsä laitettaan eniten olohuoneessa. Seuraavaksi yleisin paikka oli makuuhuone (20 %). Vain 7 prosenttia vastaajista käyttää laitettaan työpaikallaan.

Tablettilaitetta käytetään eniten nettisurffailuun (38 %). Yllättävän harva (8%) tunnustaa käyttävänsä laitettaan eniten pelaamiseen, vaikka pelit ovat olleet jo pitkään ladattavien sovellusten suosituimpia.

Lisätarvikkeita tablettilaitteelleen hankkineet olivat eniten ostaneet kuulokkeita (24 %), suojakansia (18 %) ja suojalaukkuja (16 %). Vastaajista kuitenkin tasan puolet ilmoitti, ettei ole vielä hankkinut lainkaan lisätarvikkeita tablettilaitteelleen.

Kyselyyn vastanneilla oli käytössään eniten eri sukupolvien Ipad-laitteita (79 %) ja toiseksi eniten Samsung Galaxy Tab -laitteita (13 %). Vastaajista 9 prosentilla oli tablettilaitteita kotikäytössään jo enemmän kuin yksi kappale.

Nettikysely järjestettiin Suomessa heinäkuussa 2012 ja siihen vastasi 698 henkilöä.

Ehkä sinua kiinnostaa...