Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sovi pelit ja treenit netissä

Nimenhuuto on urheiluhullujen sosiaalinen minimedia.

Nimenhuutolainen sporttiporukka saa itselleen nimikoidun osoitteen, esimerkiksi vaappuankkaset.nimenhuuto.com.


Liikuntaporukan treenit ja pelit tietävät vetäjälle tolkutonta puhelin- ja meilirumbaa. Sopimista on niin paljon, että hermo kiristyy vähemmästäkin. Tätä painetta helpottaa verkkopalvelu nimenhuuto.com. Se on suunniteltu suoristamaan erilaisten ryhmien ja joukkueiden arjen toimintaa, etupäässä viestintää.

Nimenhuuto on vaivaton ottaa käyttöön. Joukkueen jäsenet kutsutaan mukaan sähköpostilla, minkä jälkeen Nimenhuuto alkaa toimia joukkueen tiedon välittämisen keskuksena. Se kertoo jäsenille mitä on tulossa ja keitä on tulossa.

Tärkein Nimenhuudon toiminto onkin kalenteri. Kalenterin avulla voi ilmoittautua mukaan tai pois ja se kertoo, milloin harjoitukset, pelit tai muut vastaavat kokoontumiset ovat. Yhteinen kalenteri auttaa kaikkia osallisia aikatauluttamaan menonsa ja sen voi asettaa muistuttamaan tärkeistä asioista hyvissä ajoin. Kalenteriin on lisäksi helppo tehdä muutoksia, jotka näkyvät heti kaikille. Se myös näyttää osallistujatiedot ja sallii tapahtumien kommentoinnin. Kalenterinäkymästä saa pikavilkaisulla ja kaikilla laitteilla tiedot tulevasta. Erityisen kätevä Nimenhuuto on puhelimen selaimella käytettynä.

Urheiluporukan uutiset, viestit, kuvat ja tiedostot kerätään automaattisesti viikkotiedotteeksi, joka lähetetään kaikille joukkueen jäsenille. Viikkopostista löytyy mennyttä ja tulevaa tapahtumaa, ja jos useus on liian harva, järjestelmän saa postittamaan useamminkin.

Amatööripoppoo pärjää ilmaisella perusversiolla mainiosti. Maksamalla saa tekstarihälytystoiminnon, lisää palvelintilaa ja aikarajan pois. Nimenhuuto ei säilytä puolta vuotta vanhempia tietoja. Tässä piilee eräs koukku. Jos kaikki joukkueen kuva-aineisto ja jäsenten tuottama sanallinen anti on yhdessä paikassa, niiden säilymisestä halutaan ehkä maksaa. Kuvitellaanpa vaikkapa historiikin tekemisen tilannetta.

Ulkomaisia verrokkeja ei löytynyt, eikä niihin KotiMikron tekemän testikäytön jälkeen oikein ole tarvettakaan. Palvelun ainoa miinus on jäsenrekisterin puute. Sitä kautta voisi esimerkiksi postittaa jäsenmaksulaskut keskitetysti.

On tietysti myös niin, että kaikilla lajiinsa sitoutuneilla pienryhmillä ei ole tarvetta Nimenhuutoon. Liideri laittaa ryhmätekstarin menemään ja se on siinä.VIPVIPViritä nettikaistaasi

Internet Pienellä vaivalla viilaat nettikaistasi toimimaan varmemmin ja nopeammin.

Lue lisää

Viritä nettikaistaasi
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
4016 Lego-palikkaa 5 minuutissa

4016 Lego-palikkaa 5 minuutissa

Katso ja ihastu, kun jättimäinen palikkaprojekti valmistuu.

Lue lisää

10 pikanäppäintä selaimelle

10 pikanäppäintä selaimelle

Sujuvoita surffausta näppäinkomennoilla.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

Nyeste

Ilmainen netti kaikille

Kaikille on tulevaisuudessa tarjolla ilmainen ja nopea netti, jos EU-hanke etenee.

Lue lisää

WWW 25 vee

Netin ensimmäinen sivusto täytti neljännesvuosisadan ja on edelleen verkossa!

Lue lisää

Löydä Googlella

3 pikavinkkiä Google-hakuun.

Lue lisää