meseskype

Messenger yhdistyi Skypeen

Microsoft yhtenäistää viestintäratkaisujaan ja yhdistää Messenger-pikaviestinpalvelun osaksi Skypeä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että miljoonat Messengerin käyttäjät voivat ottaa yhteyttä ystäviinsä Skypen kautta. Päivittämällä Skypen saa pikaviestintäominaisuuden heti käyttöön.

perjantai 16. marraskuuta 2012
Skype 6.0 for Mac and Windows -päivityksen myötä Skypeen voi nyt kirjautua Microsoft-tilin avulla, eli Messengerin käyttäjien tarvitsee vain päivittää tuorein versio Skypestä, kirjautua sisään Microsoft-tilin tunnuksilla ja kaikki Messenger-kontaktit löytyvät sieltä.

Uudistuksen tavoitteena on tarjota paras kommunikointikokemus kaikille ja kaikissa olosuhteissa. Siirtämällä Messenger-palvelun Skypen yhteyteen Microsoft haluaa tarjota yksinkertaisemman ja yhtenäisemmän palvelukokemuksen. Messenger-palvelu loppuu vuoden 2013 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Skype-päivitys tuo käyttöön muun muassa seuraavat ominaisuudet: Laajempi laitetuki eri alustoille, mukaan lukien Ipad ja Android-tabletit Pikaviestintä, videopuhelut ja puhelut kaikkiin lanka- ja matkapuhelinliittymiin Näyttökuvan jakaminen Videopuhelut matkapuhelimiin Videopuhelut Facebook-ystäville Ryhmäpuhelut

Ehkä sinua kiinnostaa...