Mökkimokkula

Nopea mokkula mökille

TeleWell TW-LTE/4G/3G+ on ”mökkimokkula”, joka tukee myös 800 megahertsin LTE-taajuutta. Kyseistä taajuutta käytetään erityisesti haja-asutusalueiden LTE-matkapuhelinverkoissa.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

”On tärkeää, että koko Suomessa kaikilla kansalaisilla ja yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää toimivia laajakaistayhteyksiä ja muita tietoyhteiskunnan palveluita. Onkin hienoa, että 800 megahertsin taajuuskaistan rakentaminen on tuomassa entistä nopeammat yhteydet myös haja-asutusalueille”, totesi asunto- ja viestintäministeri Pia Viitanen aiemmin tänä vuonna.

Sovitin tukee myös perinteisempiä 1800 ja 2600 megahertsin 4g-taajuuksia sekä 3g-verkkojen 900 ja 2100 megahertsin taajuuksia. Ainutlaatuisena ominaisuutena sovittimen taajuudet voi myös lukita, jolloin se ei yritä automaattisesti vaihtaa taajuutta signaalin vahvuuden mukaan.

Operaattorivapaa ja huippunopea TeleWell TW-LTE/4G/3G+ -sovitin mahdollistaa jopa 100 megabitin sekuntinopeuden tiedon vastaanottamiseen ja jopa 50 megabitin sekuntinopeuden tiedon lähettämiseen langattomassa LTE/4g-matkapuhelinverkossa. Sovitin on myös alaspäin yhteensopiva 3g/hspa-verkkojen kanssa, joilla voidaan saavuttaa jopa 42 megabitin sekuntinopeus.

TeleWell TW-LTE/4G/3G+ -sovitin voidaan liittää sekä Windows- ja Mac-tietokoneiden että yhteensopivien TeleWell-reitittimien usb-liitäntään. Tietokoneeseen kytkettynä sovitinta hallitaan sen sisäänrakennetun Windows- ja Mac OS X -ohjelmiston avulla.

Sovittimessa on liitännät kahdelle ulkoiselle antennille, joilla LTE/4g-mobiiliverkon signaalitasoa voidaan vahvistaa.

TeleWell TW-LTE/4G/3G+ maksaa 99 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...