Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Näe maailma eläinten silmin

Dassault Systémesin ja Currentin 3d-sivustolla voi tutkailla, miltä maailma näyttää mehiläisen, haukan, kissan, koiran tai rotan vinkkelistä.

3d-selainlaajennuksen asennuksen jälkeen ruudulta voi valita, minkä eläimen silmin haluaa tarkastella Pariisia. Kuvassa lennetään mehiläisenä.


Oletko koskaan miettinyt, mitä kissasi tai koirasi näkee katsellessaan ympärilleen? Tuotteen elinkaaren plm-hallintaratkaisuihin (product lifecycle management) ja 3d-mallintamiseen keskittynyt ohjelmistoyritys Dassault Systèmes on luonut yhdessä transmediayritys Currentin kanssa 3d-sivuston, joka vastaa tähän kysymykseen varsin visuaalisella tavalla.

Vuorovaikutteisella All Eyes on Paris -sivustolla kävijät voivat katsella kolmiulotteista näkymää Pariisista – sellaisena kuin koira, kissa, mehiläinen, haukka tai rotta sen näkevät. Jotta kokemus olisi mahdollisimman todenmukainen, on sivuston luomiseen osallistunut joukko tiedemiehiä ja eläinlääkäreitä.

3d-näkymien katselua varten sivustolta pitää ladata 3DVIA Player -ohjelmisto, joka asentuu selaimeen laajennuksena.

Pariisi ihmisen silmin:Pariisi haukan silmin:Pariisi rotan silmin:Pariisi koiran silmin:Pariisi kissan silmin:Viihteellisellä, mutta myös opettavaisella sivustolla on lisäksi eläimiin liittyviä pelejä, joissa pelaajan täytyy kohdata kunkin eläimen näköaistiin liittyvät rajoitteet ja selvitä niistä. Tämän jälkeen käyttäjät voivat keskustella kokemuksistaan sivuston yhteisöllisellä keskustelufoorumilla.

Skaalautuvaa sivustoa täydennetään pian uusiin eläimiin liittyvällä aineistolla. Tavoitteena on, että All Eyes on Parisista tulisi internetin suosituin eläinten näkökyvystä kertova sivusto.

All Eyes on Parisin rahoitti alunperin Futur en Seine -festivaalia varten Ile de France, yksi Ranskan 26 hallintoalueesta.VIPVIPViritä nettikaistaasi

Internet Pienellä vaivalla viilaat nettikaistasi toimimaan varmemmin ja nopeammin.

Lue lisää

Viritä nettikaistaasi
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaiset kotisivut

Ilmaiset kotisivut

123kotisivu-palvelun avulla voit luoda nopeasti ja vaivattomasti tyylikkäät kotisivut, joilla voit muun muassa esitellä valokuviasi hienossa nettialbumissa. Voit käyttää diaesitystä, jossa on näyttävät siirtymät ja taustamusiikki - myös koko näytön tilassa. Palvelu on helppokäyttöinen, eikä edellytä erityisosaamista.

Lue lisää

10 pikanäppäintä selaimelle

10 pikanäppäintä selaimelle

Sujuvoita surffausta näppäinkomennoilla.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

Nyeste

Ilmainen netti kaikille

Kaikille on tulevaisuudessa tarjolla ilmainen ja nopea netti, jos EU-hanke etenee.

Lue lisää

WWW 25 vee

Netin ensimmäinen sivusto täytti neljännesvuosisadan ja on edelleen verkossa!

Lue lisää

Löydä Googlella

3 pikavinkkiä Google-hakuun.

Lue lisää