Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Osallistu maailmannäyttelyyn virtuaalisesti

Milanon maailmannäyttelyyn voivat tutustua tänä keväänä myös ne, jotka eivät pääse paikan päälle. Maailmannäyttelyn teemasta, ”planeetalle ravintoa, elämälle energiaa” saa tietoa virtuaalisesta näyttelytilasta, joka on avoinna messujen ajan.

Milanossa touko−lokakuussa pidettävä maailmannäyttely esittelee miljoonan neliömetrin tapahtumapaikastaan virtuaalisen tilan, jossa voi vierailla riippumatta siitä, missä päin maailmaa asuu. Maailman johtavana 3D-ohjelmistoyhtiönä tunnetun Dassault Systemèsin toteuttama tila on suunniteltu elämyksellisesti ja visuaalisesti vaikuttavaksi 3D-animoinnin avulla.

”Virtuaalinen tila on tarkoitettu erityisesti niille, jotka eivät muuten voi tulla näyttelyyn paikalle tai jotka haluavat hakea lisätietoa vierailustaan”, sanoo Expo Milano 2015 -hallituksen komissaari ja Expon toimitusjohtaja Giuseppe Sala.


Kun kirjautuu sisään Virtual Expo 2015 -sivulle, voi valita kartasta, mihin rakennukseen tai tapahtumatilaan haluaa tutustua. Vierailija voi esimerkiksi valita pistäytyvänsä ulkoilmateatterissa, paviljongissa tai kävellä pääkadulla.

Realistinen 360 asteen illuusio

Kun klikkaa maailmannäyttelyn osallistujamaiden lippuja eri rakennuksissa, saa näkyville mielenkiintoista faktaa maiden kulttuureista, ruuasta ja ruoantuotannossa. Myös erilaiset yritykset jakavat tietoa tuotteista. Messuhaastatteluja on koottu eri sivuille ja niissä käydään läpi maailmannäyttelyn lähettiläiden ajatuksia kestävästä kehityksestä.


Virtuaalisesta tilasta luodaan realistinen illuusio 360-asteisilla panoraama- ja teräväpiirtokuvilla. Lisäksi vierailua siivittää rauhoittava musiikki.

”Vain näkemällä ja kokemalla voidaan ymmärtää, miten tuotteiden ja luonnon yhteistyöllä voi olla positiivinen vaikutus planeettaamme. 3D:nä toteutettu virtuaalinen näyttelytila auttaa ihmisiä näkemään, millaiseen suuntaan kehitys on menossa”, sanoo Dassault Systèmesin toimitusjohtaja Bernard Charlès.

Milanon maailmannäyttely järjestetään 1.5–31.10.2015 ja sen odotetaan olevan yksi isoimmista kansainvälisistä tapahtumista vuosikymmeniin. Näyttelyyn odotetaan 20 miljoonaa kävijää ja yli 130 näytteilleasettajaa.Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
4016 Lego-palikkaa 5 minuutissa

4016 Lego-palikkaa 5 minuutissa

Katso ja ihastu, kun jättimäinen palikkaprojekti valmistuu.

Lue lisää

10 pikanäppäintä selaimelle

10 pikanäppäintä selaimelle

Sujuvoita surffausta näppäinkomennoilla.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

Nyeste

Ilmainen netti kaikille

Kaikille on tulevaisuudessa tarjolla ilmainen ja nopea netti, jos EU-hanke etenee.

Lue lisää

WWW 25 vee

Netin ensimmäinen sivusto täytti neljännesvuosisadan ja on edelleen verkossa!

Lue lisää

Löydä Googlella

3 pikavinkkiä Google-hakuun.

Lue lisää