urakka-ja-lupa

Luvat ja urakat käyntiin verkossa

Rakennuslupa- ja remonttiasioita voi hoitaa entistä helpommin verkossa. Sähköisessä palvelussa voi pyytää neuvoja ja hakea lupia sekä remonttitarjouksia.

torstai 1. toukokuuta 2014

Lupapiste-palvelu on osa valtiovarainministeriön koordinoimaa sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelmaa (SADe) jossa kansalaiset, yritykset ja yhteisöt hoitavat lupa- ja ilmoitusasiansa vuorovaikutuksessa viranomaisten ja muiden osapuolten kanssa. Lupapiste-palvelun tilaaja on ympäristöministeriö.

Urakkamaailma.fi on Suomen johtava remontti-ilmoituspalvelu, jonka avulla kuluttajat, taloyhtiöt sekä muut remontointitarpeessa olevat yhdistetään ammattilaisten kanssa. Urakkamaailmassa on jo yli 1 500 rekisteröitynyttä aktiivista urakoitsijaa ympäri Suomen. Urakkamaailman missio on lisätä luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä rakennusalalla.

Sekä Lupapisteen että Urakkamaailman tavoitteena on tuoda rakentamisen ja remontoimisen prosesseihin tehokkuutta ja helppoutta käyttäjillensä. Yhteistyön avulla kummankin palvelujen käyttäjät pystyvät kätevästi löytämään toistensa palvelut ja tuomaan sähköisen asioinnin helppouden sekä tehokkuuden mukaan hankalaksi koettuun rakennuslupa- ja remontoimisasioihin.

Yhteistyön pienentäessä kynnystä yksityisiin remontti- ja rakennushankkeisiin, urakoitsijayritysten työllistyminen helpottuu, sekä uusien työntekijöiden palkkaamisen riski pienenee.

Urakkamaailma.fi on ainoa tarjouspyyntöpalvelu, joka tekee yhteistyötä Lupapiste-palvelun kanssa. Kummatkin palveluista ovat koko Suomen alueella toimivia.

Olipa kyse parvekkeen lasituksesta tai taloyhtiön julkisivun korjauksesta, niin Lupapisteen ja Urakkamaailman avulla projektin luvataan hoituvan helpommin ja tehokkaammin.

Ehkä sinua kiinnostaa...