Moments

Facebook poistaa kuvasi!

Facebook poistaa käyttäjätililtäsi synkronoitujen kuvien kansion. Kuvat katoavat, ellet siirry käyttämään uutta kuvasovellusta.

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Nyt on aika pelastaa Facebookista ne kuvat, jotka on automaattisesti ladattu palveluun puhelimen mobiilisovelluksella. Muuten kuvat poistetaan.

Facebook lopetti tammikuussa kuvien automaattisen synkronoinnin eli kuvien lataamisen puhelimesta palveluun. Tarkoituksena oli, että käyttäjät siirtyvät Facebookin uuteen Moments-kuvasovellukseen. Nyt Facebook on ottanut järeät keinot käyttöön.

Facebook kertoo, että Moments-sovellus pitää ottaa käyttöön 7. heinäkuuta mennessä, jos synkronoidut kuvat haluaa säilyttää. Kaikki synkronoidut kuvat ovat siirtyneet automaattisesti Moments-sovellukseen, joten riittää, kun lataa ja kirjautuu Momentsiin.

Ota kuvat talteen Facebookista Moments-sovellusta ei ole pakko ottaa käyttöön. Kuvat voi myös ladata talteen Facebookista, jos ne eivät ole muualla tallessa. Facebookin oma ohje synkronoitujen kuvien lataamiseksi on täällä.

Mitään kuvia ei poisteta, jos kuvien synkronointi ei ole ollut käytössä Facebookin mobiilisovelluksessa. Kuvien synkronointi tuli valinnaisena ominaisuutena Facebookiin nelisen vuotta sitten. Se tarjosi mahdollisuuden kopioida automaattisesti kaikki kuvat puhelimesta Facebookissa olevaan yksityiseen albumiin.

Ehkä sinua kiinnostaa...