Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Edullisesti lomalle netin kautta

Kun varaat lomamatkan oikeaan aikaan, saat matkasi merkittävästi normihintaa edullisemmin. Mitään takeita huippualennuksista ei voi antaa, mutta näiden neuvojen avulla et ainakaan maksa liikaa.

Varaa matka vuotta aikaisemmin, lennä yölennolla täysin tuntemattomalla lentoyhtiöllä tai käytä umpituntematonta pienenpientä ulkomaalaista matkatoimistoa... Säästövinkkejä on monenlaisia, mutta kaikki neuvot eivät ole tavallisia matkustavaisia varten. Olemme keränneet tänne järkeviä neuvoja, joilla voi päästä edullisesti lomailemaan etelään aurinkoon, suurkaupungin sykkeeseen tai kaukomaille.

Annamme rahanarvoisia vinkkejä matkan varaamisen ajankohdasta ja varaustavasta. Emme voi taata suuria säästöjä, mutta todennäköisyys löytää hyvä tarjous lisääntyy merkittävästi.

Säästöjen saamiseksi sinun ei tarvitse notkua toimistojen tiskeillä, sillä kaikki hoituu netissä. Sitten vain edullista matkaa etsimään!

Varaa hyvissä ajoin
Matkan varaaminen ajoissa kannattaa usein. Edullisimmat lentoliput menevät järkiään ensimmäisenä. Riippuu paljon kohteesta, miten hyvissä ajoin kannattaa olla liikkeellä, mutta 4 - 5 viikkoa ennen matkaa riittää yleensä.

Halvemmalla hyvän sään aikaan
Kysyntä ja tarjonta määräävät pitkälti lentolippujen hintaa. Niinpä hyvät ilmat kotimaassa merkitsevät yleensä edullisempia ulkomaanmatkoja. Jos toukokuulle osuu hellejakso, silloin voi olla otollinen ajankohta varata kesälomamatka.

Hyödynnä koontisivuja
Eri matkanjärjestäjien ja lentoyhtiöiden hintoja voi olla hankala vertailla omin avuin. Kannattaa käyttää koontisivustoja, kuten Momondo tai Travelmarket, jotka ovat alan kattavimmat palvelut. Kun tutkii kahta palvelua rinnakkain, voi vielä vertailla niiden tarjontaa keskenään.


Momondon palvelussa voi tutkia hintoja erilaisten tekijöiden perusteella. Saatavana on tietoja, joita ei muista palveluista löydä, kuten graafisia esityksiä esimerkiksi vuodenajoista, jolloin lentoliput ovat halvimmillaan. Näitä tietoja tutkimalla voi säästää huomattavasti lentolippujen hinnoissa.

Osta matka tiistaina
Tiistai-iltapäivä on edullisin aika ostaa matka. Saattaa kuulostaa huuhaalta, mutta matkamyyntisivustoja seuraamalla on tultu tällaiseen tulokseen. Lehtoyhtiöt myyvät usein tarjoushinnalle viikonlopun nettimyynnistä yli jääneet paikat, ja ne tulevat tarjolle seuraavana tiistaina.

Hotelli ja lento yhdessä
Hotellin ja lennon yhdistelmä on yleensä edullisempi kuin molemmat erikseen. Paketit ovat pääsääntöisesti yksittäisiä osiaan edullisempia.

Yksittäinen voi olla edullisempi
Jos isompi porukka lähtee hiihtolomalla laskettelemaan, ryhmäalennuksella saa loogisesti edullisimman vaihtoehdon. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, onko hinta ryhmäalennuksella varmasti kokonaisedullisin. Varsinkin, jos lähdössä on pienempi ryhmä, esimerkiksi 5 henkeä, ja löytyy tarjous 4 hengelle, mutta viidennen matka ja hotelli maksavat täyden hinnan, kokonaishinta ei välttämättä tulekaan tarjousta hyödyntäen edullisimmaksi. Kannattaa aina myös tarkistaa hinnat erikseen ostettuna.

Sesongin ulkopuolella
Matkustaminen huippusesonkien ulkopuolella on edullisinta. Matkanjärjestäjät ovat hyvin tietoisia koulujen lomista ja hinnat ovat korkeimmillaan silloin, kun koko perhe pääsisi matkustamaan yhdessä. Yleisimpien lomakausien ulkopuolella on ehdottomasti edullisinta matkustaa. Lisäksi kauden ulkopuolella ei myöskään ole tungosta.

Ota Officen ohjat käsiisi

Ohjelmat Opi käyttämään Officen, Wordin ja PowerPoint -esitysohjelman parhaita ominaisuuksia.

Lue lisää

Ota Officen ohjat käsiisi
Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa

Internet Kotimikron Facebook-sivulla on valtavasti kaikkea hauskaa ja hyödyllistä ...

Seuraa Kotimikroa

Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Suosikit saataville

Suosikit saataville

Tällä niksillä suosikkisivusi ovat helposti saatavilla selaimessa.

Lue lisää

Ilmaiset kotisivut

Ilmaiset kotisivut

123kotisivu-palvelun avulla voit luoda nopeasti ja vaivattomasti tyylikkäät kotisivut, joilla voit muun muassa esitellä valokuviasi hienossa nettialbumissa. Voit käyttää diaesitystä, jossa on näyttävät siirtymät ja taustamusiikki - myös koko näytön tilassa. Palvelu on helppokäyttöinen, eikä edellytä erityisosaamista.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

Nyeste

Ilmainen netti kaikille

Kaikille on tulevaisuudessa tarjolla ilmainen ja nopea netti, jos EU-hanke etenee.

Lue lisää

WWW 25 vee

Netin ensimmäinen sivusto täytti neljännesvuosisadan ja on edelleen verkossa!

Lue lisää

Löydä Googlella

3 pikavinkkiä Google-hakuun.

Lue lisää