Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Viisi hauskaa pääsiäismunaa pc:lle

Pääsiäismuna sisältää perinteisesti jonkun yllätyksen tai muun hauskan asian. Esittelemme viisi viihdyttävää pääsiäismunaa, jotka löydät omalta tietokoneeltasi.

Kuva: Lotus HeadTietokoneohjelmiin ja nettipalveluihin on aina kätketty piilotoimintoja, pelejä, vitsejä ja jopa täysin toimivia ohjelmia.

Chrome-selain ja Googlen hakukone kätkevät sisäänsä useita yllätyksiä, jotka saa esiin kirjoittamalla tietyn tekstin.

Kirjoita Chromen osoiteriville tai Googlen hakuruutuun Do a Barrel Roll, paina Enter-näpppäintä ja ihaile volttia. Temppu toimii Google-haussa myös muissa selaimissa.

Kirjoita hakuun Atari Breakout, paina Enter-näppäintä ja valitse hakuruudun alta ”Kuvahaku”. Pääset pelaamaan ruudullasi klassista kolikkopeliä.

Youubessa on myös omat pääsiäismunansa. Kirjoita Youtuben hakuun Do the Harlem Shake ja paina Enter-näppäintä, niin esitys alkaa.

Toinen efekti tulee Tähtien Sodasta. Kirjoita Youtuben hakuriville Use the Force, Luke ja paina Enter-näppäintä, niin esitys alkaa.


Google Earthin pääsiäismuna on vaatimattomasti lentosimulaattori.

Käynnistä Google Earth ja käytä näppäinyhdistelmää Ctrl + Alt + A valitaksesi F16-hävittäjän tai pienen propellikoneen. Aloita lento ja näppäile Ctrl + H, niin saat ohjeita.


Bonus: Valitse ensin Googlen asetuksissa Älä näytä Instant-tuloksia. Kirjoita sitten Google-hakuun Google Gravity ja valitse Kokeilen onneani. Sitten voit yrittää käyttää Googlea.
Lue lisää

VIPVIPTietoturvaohjelmat vertailussa

Tietoturva Suurtestissä kuuden suositun turvapaketin tuoreimmat versiot.

Lue lisää

Tietoturvaohjelmat vertailussa
Kaikki oppaat

Kaikki oppaat

KotiMikro Neuvoja ja vinkkejä tietokoneen, ohjelmien ja netin käytöstä. Kaikki ...

Kaikki oppaat

3,50 e!

3,50 e!

KotiMikro Saat käyttöoikeuden kaikkiin oppaisiin ja testeihin SEKÄ Kotimikro-lehden ...

Lue lisää

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ilmaiset kotisivut

Ilmaiset kotisivut

123kotisivu-palvelun avulla voit luoda nopeasti ja vaivattomasti tyylikkäät kotisivut, joilla voit muun muassa esitellä valokuviasi hienossa nettialbumissa. Voit käyttää diaesitystä, jossa on näyttävät siirtymät ja taustamusiikki - myös koko näytön tilassa. Palvelu on helppokäyttöinen, eikä edellytä erityisosaamista.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tilaa uutisia

VIPVIPTilaa uutisia

Feedly esittelee joka minuutti uusia uutisia aihepiireistä, jotka voi valikoida itse.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Särvitä selainta

VIPVIPSärvitä selainta

Suosittuun Chrome-selaimeen on saatavana myriadi laajennuksia. Esittelemme niistä parhaimmat.

Lue lisää

Nyeste

Ilmainen netti kaikille

Kaikille on tulevaisuudessa tarjolla ilmainen ja nopea netti, jos EU-hanke etenee.

Lue lisää

WWW 25 vee

Netin ensimmäinen sivusto täytti neljännesvuosisadan ja on edelleen verkossa!

Lue lisää

Löydä Googlella

3 pikavinkkiä Google-hakuun.

Lue lisää