Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Speedlink SAPHYR Bluetrace

Speedlinkin pikkuhiiren mukana tulee usb-liitäntäinen bluetooth-sovitin, jota voidaan tarvittaessa säilyttää hiiren sisällä. Hiiri on niin pieni, että se sopii parhaiten lapsille mutta pieni­kätinen aikuinenkin tulee sillä toimeen. Iso käsi rasittuu helposti.

Hinta:

29,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Hiiri vaatii toimiakseen kaksi AAA-paristoa. Kun ne on asennettu ja hiireen kytketty virta kytkimestä, vie vielä muutama sekunnin, että Windows tunnistaa hiiren, minkä jälkeen sitä voi alkaa käyttää.
Oletusasetuksilla hiiri on erittäin herkkä ja osoitin suorastaan singahtaa näytön laidasta toiseen. Tämä todennäköisesti miellyttää useimpia käyttäjiä mutta verkkaisempaan tahtiin tottuneita varten hiiressä on kahden peruspainikkeen ja pyörän lisäksi käytännöllinen dpi:n vaihtopainike, jonka napsautus tekee hiirestä välittömästi hitaamman.
Hiiren vasemmassa kyljessä on vielä kaksi painiketta, joita napsauttamalla voidaan siirtyä selaimessa edelliselle tai seuraavalle sivulle. Niiden toimintoja ei voi vaihtaa.
Hiiri valaisee alustaa sinisellä valolla, minkä valmistaja kertoo parantavan hiiren tarkkuutta ja auttavan sitä toimimaan hankalillakin alustoilla.
Testissä Speedlinkin hiiri lukikin hyvin kaikenlaisia alustoja. Mukana oli läpikuultavia ja heijastavia pintoja, kangasta, metallia ja puujäljitelmää.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Liitäntä: Bluetooth/usb
• Painikkeita: 5
• Tarkkuus: 1600 dpi
• Paristot: 2 x AAA
• Mitat: 9,8 x 5,6 x 3,0 cm

  • Toimii kaikilla alustoilla

  • Dpi:n vaihto

  • Näppärä minisovitin

Ulkoiset linkit
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Vikkelä ja kevyt matkahiiri

Vikkelä ja kevyt matkahiiri

Tietokonekaupat ovat pullollaan matkakäyttöön tarkoitettuja usb-hiiriä

Lue lisää

Tarkkatoiminen hiiri nopeudensäädöllä

Tarkkatoiminen hiiri nopeudensäädöllä

Sandbergin hiiri sopii kooltaan aikuisen käteen hyvin, jos vain kyse on oikeakätisestä, sillä hiiren vasempaan laitaan oikean peukalon ulottuville on sijoitettu kaksi painiketta. Päällä on lisäksi kätevä dpi-tarkkuuden vaihtopainike.

Lue lisää

Hipaistava hiiri Windows 7:ään

Hipaistava hiiri Windows 7:ään

Microsoftin uusi hiiri avaa monenlaisia oikoteitä Windows 7 -käyttöjärjestelmään. Kevyesti silittämällä voi esimerkiksi suurentaa aktiivisen ohjelmaikkunan ja reippaalla peukalonnapautuksella voi selata kuvakokoelmaa eteen tai taakse.

Lue lisää

Nyeste