Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Lapsipaikannin puhelintoiminnolla

Leikki-ikäisille suunnattu Snowfox on paikannuslaite, johon voi myös soittaa.

Oululainen laitesuunnittelutalo Haltian on kehittänyt helppokäyttöisen, tulitikkuaskin kokoisen Snowfox-paikannuspuhelimen. Snowfox soveltuu kaikille perheille, joilla on nuoria päiväkoti- tai kouluikäisiä lapsia. Tähän asti saatavilla olevissa paikannuslaitteissa ei ole ollut mahdollisuutta ottaa lapseen yhteyttä.

Snowfox-paikannuspuhelin tuo aktiivisille perheille mielenrauhaa ja vapautta, sillä sen avulla vanhemmat ovat uskaltaneet päästää jopa 4-vuotiaat leikkimään lähileikkipuistoon.

Pieni, kevyt ja säänkestävä paikannuspuhelin on poikkeuksellisen helppokäyttöinen, sillä siinä on yksi ainoa nappi, jolla lapsi voi pyytää huoltajaa soittamaan laitteeseen. Akun luvataan kestävän yhdellä latauksella jopa viikon. Laite painaa vain 37 grammaa ja on mitoiltaan 50 x 50 x 12,5 millimetriä.

Korvaa älypuhelimen
Snowfox on kuin älypuhelin ilman sen haittoja. Pieni paikannuspuhelin kertoo lapsen sijainnin reaaliaikaisesti ja mahdollistaa siihen soittamisen.

”Vanhemmat haluavat päästää lapsensa ulos leikkimään, kehittymään ja seikkailemaan oma-aloitteisesti. Kuulemme kuitenkin jatkuvasti, että he eivät haluaisi ostaa lapselleen vielä ensimmäistä älypuhelinta, sillä lapset saattavat viihtyä näytön äärellä liiankin hyvin. Snowfox on tähän erittäin kätevä ratkaisu”, Haltianin myyntijohtaja Kari Kujala sanoo.

Tyylikäs laite onkin saanut kuluttajatesteissä loistavaa palautetta.

”Laite kulki kätevästi 5-vuotiaan tytön kaulassa, ja käyttö oli hänelle helppoa. Se toi myös omapäiselle ja helposti katoavalle pikkuneidille itselleen turvaa. Puhelin tuo mukanaan lieveilmiöitä, kuten pelaamisen, jonka kontrollointi voi olla vanhemmille vaikeaa. Siksi paikannin toimisi hyvin myös pienillä koululaisilla”, laitetta kokeillut perheenäiti kertoo.

Ex-nokialaisten kehittämä
Nokia-lähtöisen Haltianin suunnittelijayhteisön kehittämä Snowfox-paikannuspuhelin on tarkka, huippuluokan gps-paikannin. Snowfox mahdollistaa perheen pienimpien sijainnin seuraamisen reaaliaikaisesti yhdessä Android- ja iOS-puhelimeen sopivan palvelun kanssa.

Laite lähettää automaattisia ilmoituksia, kun lapsi saapuu tai lähtee tietystä paikasta, ja siihen voi määrittää alueet, joille lapsi ei saa mennä.

Snowfox tulee Suomessa myyntiin heinäkuussa 2016 Verkkokauppa.comiin. Snowfox maksaa 149 euroa. Laite sisältää heti käyttövalmiin liittymän yhdellä kiinteällä 9,90 euron kuukausihinnalla. Laitteen oston yhteydessä ensimmäisen kuukauden saa veloituksetta.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Esittelyssä GPS

VIPVIPEsittelyssä GPS

Yhdysrakenteinen GPS löytyy nykyään lähes kaikista mobiililaitteista.

Lue lisää

Ilmainen apukuski

Ilmainen apukuski

Here Maps on erinomainen navigointisovellus, johon saa ilmaiset kartat moniin maihin.

Lue lisää

Paikannuspuhelin pikkulapsille

Paikannuspuhelin pikkulapsille

Leikki-ikäisille suunnattu Snowfox on kuin älypuhelin ilman sen haittoja.

Lue lisää

Nyeste

Esittelyssä GPS

Yhdysrakenteinen GPS löytyy nykyään lähes kaikista mobiililaitteista.

Lue lisää

Paikannuspuhelin pikkulapsille

Leikki-ikäisille suunnattu Snowfox on kuin älypuhelin ilman sen haittoja.

Lue lisää

Puhelin apukuskina

Autonavigaattorit ovat saaneet haastajan älypuhelimen navigointisovelluksista.

Lue lisää