Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Näin käytät malleja Excelissä

Excel tarjoaa käyttöön erilaisia malleja, joita voi käyttää taulukoiden pohjina. Niiden avulla on helppo luoda oma kotitalousbudjetti ja muita laskelmia taulukkoon, jolla pitää numerot hallinnassa.

Pienellä vaivalla saa Excelin avulla arkipäivän numerotiedoista selkeän kokonaiskuvan, jota on helppo hallita ja muokata. Taulukkomuotoon voi rakentaa niin kotitaloudenpidon, lomasuunnitelmat kuin siivousvuorotkin.

Mallit ovat tarjolla heti, kun ohjelman käynnistää. Tyhjän työkirjan lisäksi aloitusikkunassa on kattaus malleja, joita myös päivitetään jatkuvasti.

Ikkunan hakuruudulla voi etsiä lisää malleja verkosta, jossa on tuhansia luokiteltuja malleja.

Malliesimerkkejä:
Loman suunnittelu – Malli on aloitusikkunassa valmiina. Sen avulla on helppo suunnitella koko loma kaikkia yksityiskohtia myöten. Omien tietojen lisäksi tyylikkääseen malliin voi tallentaa muun muassa tiedot lennoista, hotelleista ja auton vuokrauksesta.

Perheen budjetti – Tämä helppo budjettimalli on myös valmiina Excelin aloitusikkunassa. Mallissa on muokattavat kulu- ja tuloluokat, joita voi vapaasti muuttaa. Luokkia on myös helppo lisätä tarpeen mukaan. Näkymä päivittyy saman tien ja kehitystä voi tarkastella näyttävien kaavioiden avulla.

Juoksuloki – Juoksulokin avulla on helppo pitää kirjaa juoksulenkeistä. Mallissa on myös kaavio tietojen esittämistä varten. Taulukko laskee automaattisesti juoksukerrat ja matkan, kun lisäät lokiin tietoja. Kaaviot näyttävät havainnollisesti juoksemasi matkat, vauhtisi ja kokonaismatkan.Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Pidä budjetti kurissa

VIPVIPPidä budjetti kurissa

Seuraa taulukon avulla taloutesi kehitystä.

Lue lisää

Etevästi Excel-mallilla

Etevästi Excel-mallilla

Excel tarjoaa käyttöön erilaisia malleja, joita voi käyttää arkensa järjestämiseen.

Lue lisää

Rivistä sarakkeeksi

Rivistä sarakkeeksi

Rivien tiedot saa helposti sarakemuotoon ja sarakkeet riveiksi.

Lue lisää

Nyeste

Taulukko tunnistaa kuvion

Saat Excelin täyttämään sarakkeen, jos syöttämäsi luvut noudattavat tiettyä järjestystä.

Lue lisää

Rivistä sarakkeeksi

Rivien tiedot saa helposti sarakemuotoon ja sarakkeet riveiksi.

Lue lisää